|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:39 pm
opcy [ Kaku ] opcy z tego co wiem to nominacje byly tajne....... ehe, byly tajne do czasu kiedy sie nie wygadales. to znaczy kiedy... wink tzn. wtedy kiedy nominowane byly 2 obywatelki i tylko 1 obywatel. wtedy tez wyglosiles swoja slawna kwestie: Quote: a ja zaglosowalem na tego upierdliwca ktorego nominowałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:40 pm
jestem tez winien za czerwonke , szkorbut i gradobicie.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:41 pm
[ Kaku ] tzn. wtedy kiedy nominowane byly 2 obywatelki i tylko 1 obywatel. wtedy tez wyglosiles swoja slawna kwestie: Quote: a ja zaglosowalem na tego upierdliwca ktorego nominowałem... nominowanych bylo dwoch obywateli razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:44 pm
opcy [ Kaku ] tzn. wtedy kiedy nominowane byly 2 obywatelki i tylko 1 obywatel. wtedy tez wyglosiles swoja slawna kwestie: Quote: a ja zaglosowalem na tego upierdliwca ktorego nominowałem... nominowanych bylo dwoch obywateli razz ale drugim byłem ja... a przecież ja nie jestem upierdliwy... prawda? prawda? prawda? prawda? prawda? no powiedz, że to prawda eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:45 pm
Cześć opcy, Kaku, Ere smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:47 pm
M-Teen Cześć opcy, Kaku, Ere smile co? a mnie nie przywitasz, kurde? masz minucha jak stąd tam i spowrotem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:48 pm
witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:49 pm
Kukus opcy [ Kaku ] tzn. wtedy kiedy nominowane byly 2 obywatelki i tylko 1 obywatel. wtedy tez wyglosiles swoja slawna kwestie: Quote: a ja zaglosowalem na tego upierdliwca ktorego nominowałem... nominowanych bylo dwoch obywateli razz ale drugim byłem ja... a przecież ja nie jestem upierdliwy... prawda? prawda? prawda? prawda? prawda? no powiedz, że to prawda eek ciebie nazwal bym upierdliwcem tylko w tajnym glosowaniu.... ja jeszcze instynkt samozachowawczy mam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:50 pm
Irinn witam wszystkich 3nodding Hey Irinn. Widzisz eM? Irrin zagrala duzo bezpieczniej w tym powitaniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:50 pm
Irinn witam wszystkich 3nodding witam...... kim jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:51 pm
opcy ciebie nazwal bym upierdliwcem tylko w tajnym glosowaniu.... ja jeszcze instynkt samozachowawczy mam.... instynkt samo-co,żejaki? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:52 pm
Kukus M-Teen Cześć opcy, Kaku, Ere smile co? a mnie nie przywitasz, kurde? masz minucha jak stąd tam i spowrotem scream oj Kukusku nie gniewaj się wink Przepraszam smile *głasku głasku po czuprynce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:55 pm
Kukus opcy ciebie nazwal bym upierdliwcem tylko w tajnym glosowaniu.... ja jeszcze instynkt samozachowawczy mam.... instynkt samo-co,żejaki? blaugh nie wiem.... tak skomplikowanych slow moge uzywac tylko raz na dzien.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:55 pm
M-Teen Kukus M-Teen Cześć opcy, Kaku, Ere smile co? a mnie nie przywitasz, kurde? masz minucha jak stąd tam i spowrotem scream oj Kukusku nie gniewaj się wink Przepraszam smile *głasku głasku po czuprynce* gdzie mnie z temi rencami do misternie poczochranej fryzury, kurde... 7 godzin to układałem, a ty się wbiłaś i zepsułaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|