|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:27 pm
Eredin chodzi o ta sprawe ktora zaczela eurina ? mhm, yumi, w każdym razie, Eurina zorganizowala konkurs na czlonka gildii, ktorego charakteryzuje najwieksza, ze tak powiem 'wkurzalnosc'. no big deal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:28 pm
[ Kaku ] Eredin chodzi o ta sprawe ktora zaczela eurina ? mhm, yumi, w każdym razie, Eurina zorganizowala konkurs na czlonka gildii, ktorego charakteryzuje najwieksza, ze tak powiem 'wkurzalnosc'. no big deal. aaa to to czytałam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:28 pm
[ Kaku ] Eredin chodzi o ta sprawe ktora zaczela eurina ? mhm, yumi, w każdym razie, Eurina zorganizowala konkurs na czlonka gildii, ktorego charakteryzuje najwieksza, ze tak powiem 'wkurzalnosc'. no big deal. z tego co wiem to nominacje byly tajne.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:29 pm
opcy [ Kaku ] YumiTao czesc..czemu taka minka ? pewnie za nominowanie w .konkursie. przez opcego, co jest znowu moja wina? niczego ci nie zarzucam. nie, wszyscy wiemy, ze byles wtedy glosem wojego wewnetrznego glosu i kazdy gdyby byl toba zrobilby to samo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:32 pm
opcy [ Kaku ] Eredin chodzi o ta sprawe ktora zaczela eurina ? mhm, yumi, w każdym razie, Eurina zorganizowala konkurs na czlonka gildii, ktorego charakteryzuje najwieksza, ze tak powiem 'wkurzalnosc'. no big deal. z tego co wiem to nominacje byly tajne....... a druga sprawa... współorganizatorem byłem ja... i widzę iż konkurs przyniósł pożądany efekt blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:32 pm
opcy [ Kaku ] Eredin chodzi o ta sprawe ktora zaczela eurina ? mhm, yumi, w każdym razie, Eurina zorganizowala konkurs na czlonka gildii, ktorego charakteryzuje najwieksza, ze tak powiem 'wkurzalnosc'. no big deal. z tego co wiem to nominacje byly tajne....... ehe, byly tajne do czasu kiedy sie nie wygadales.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:34 pm
[ Kaku ] opcy [ Kaku ] Eredin chodzi o ta sprawe ktora zaczela eurina ? mhm, yumi, w każdym razie, Eurina zorganizowala konkurs na czlonka gildii, ktorego charakteryzuje najwieksza, ze tak powiem 'wkurzalnosc'. no big deal. z tego co wiem to nominacje byly tajne....... ehe, byly tajne do czasu kiedy sie nie wygadales. no i gut... skoro ma być nagonka to powiem, że ja byłem jedną z osób które nominowały Karinę... oraz siebie i Euri żeby nie było, że potępiamy innych a nie znamy samokrytyki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:35 pm
[ Kaku ] opcy z tego co wiem to nominacje byly tajne....... ehe, byly tajne do czasu kiedy sie nie wygadales. to znaczy kiedy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:37 pm
opcy [ Kaku ] opcy z tego co wiem to nominacje byly tajne....... ehe, byly tajne do czasu kiedy sie nie wygadales. to znaczy kiedy... wink ano nie przeczę... wygadałeś się... w topicu z głosowaniem dałeś do zrozumienia, że to ty zgłosiłeś tego typa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:38 pm
Kukus opcy [ Kaku ] opcy z tego co wiem to nominacje byly tajne....... ehe, byly tajne do czasu kiedy sie nie wygadales. to znaczy kiedy... wink ano nie przeczę... wygadałeś się... w topicu z głosowaniem dałeś do zrozumienia, że to ty zgłosiłeś tego typa skoro tak twierdzisz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|