|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:59 am
opcy na to wyglada ze zostalismy we dwóch xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:06 pm
czyzbys zamknal sie w sobie ? nie przejmuj sie Sia xd nie zna sie na dobrym jedzeniu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:07 pm
YumiTao Sei chan YumiTao robisz wielka przykrosc opcem biggrin on tu sie stara a ty tak wybrzydzasz xd *bierze talerz i idze w kierunku kuchni* potem sie zakmnie chłopak w sobie Nyo przepraszam meow ale to bylo niesmaczne meow. ja tam nie nazekam mi smakowało smile a moze budyn ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:07 pm
Eredin YumiTao Sei chan YumiTao robisz wielka przykrosc opcem biggrin on tu sie stara a ty tak wybrzydzasz xd *bierze talerz i idze w kierunku kuchni* potem sie zakmnie chłopak w sobie Nyo przepraszam meow ale to bylo niesmaczne meow. ja tam nie nazekam mi smakowało smile a moze budyn ? biggrin nie chogiel-mogiel xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:14 pm
opcy obraziles sie o tego zamknietego chłopca :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:19 pm
czesc..czemu taka minka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:21 pm
YumiTao czesc..czemu taka minka ? pewnie za nominowanie w .konkursie. przez opcego,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:22 pm
[ Kaku ] YumiTao czesc..czemu taka minka ? pewnie za nominowanie w .konkursie. przez opcego, yyy...jakim konkursie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:23 pm
YumiTao [ Kaku ] YumiTao czesc..czemu taka minka ? pewnie za nominowanie w .konkursie. przez opcego, yyy...jakim konkursie...? nie wiesz..? bylo o nim dosc glosno kilka dni temu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:24 pm
[ Kaku ] YumiTao [ Kaku ] YumiTao czesc..czemu taka minka ? pewnie za nominowanie w .konkursie. przez opcego, yyy...jakim konkursie...? nie wiesz..? bylo o nim dosc glosno kilka dni temu 3nodding ja ostanio jestem troche opuzniona xp mozesz mi o nim troche opowiedziec whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:25 pm
[ Kaku ] YumiTao [ Kaku ] YumiTao czesc..czemu taka minka ? pewnie za nominowanie w .konkursie. przez opcego, yyy...jakim konkursie...? nie wiesz..? bylo o nim dosc glosno kilka dni temu chodzi o ta sprawe ktora zaczela eurina ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:26 pm
[ Kaku ] YumiTao czesc..czemu taka minka ? pewnie za nominowanie w .konkursie. przez opcego, co jest znowu moja wina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|