Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10080 10081 10082 10083 10084 10085 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:22 am

opcy
BeeWolf_san
opcy
YumiTao
A jednak zamiast Ut bede miec Quake 3 xd
*puszcza pawia*

*Patrzy na podłoge i na pawia ... * już wiem czemu to sie tak nazywa, *dźga kolorowa papke ... patykiem ...* To chyba samczyk nie ?
eek a jaki dorodny!
eek Jestescie obrzydliwi gonk
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:22 am

Sei chan
Ozzwald
YumiTao
gralem w to... ale szybko przesiadlem sie na UT
Quake 3 ale to dawno bylo jak sie w to gralo ^ ^
nie wiem nigdy nie gralem w multa w Q3 ani Q2.......
z Q1 na chwile przesiadlem sie na UT.......
a teraz znowu w kwaka zaczynam.....

opcy

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:23 am

opcy
BeeWolf_san
opcy
YumiTao
*puszcza pawia*

*Patrzy na podłoge i na pawia ... * już wiem czemu to sie tak nazywa, *dźga kolorowa papke ... patykiem ...* To chyba samczyk nie ?
eek a jaki dorodny!

Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem *
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:24 am

BeeWolf_san
Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem *
mi to przypomina "omlet" z Jackass'a..... xp

opcy

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:25 am

Lethiel
Sei chan
Zzzzzzzz.........*Zasypia*

*wlazi na glowe Sei*
:]
*dumna z siebie*
*Maca reka kogo ma na glowie*Hmmm.....Chrap......Zzzzzzz... *Znowu zasypia*
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:25 am

BeeWolf_san
opcy
BeeWolf_san
opcy
YumiTao
*puszcza pawia*

eek a jaki dorodny!

ja bardzo chetnie zjem xd opcy co dzisiaj jadłeś :> jestes wegetarjaninem czy moze mięsozerca a moze fast-fodowcem ?

YumiTao

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:26 am

BeeWolf_san

OMG gonk
*wskakooje pod fotel*
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:27 am

Now Playing: Portishead - Humming

dgn897as343

BeeWolf_san

opcy
BeeWolf_san

...*Zaczyna smarzyc PAWIA, maselko syczy, zapaczek unosi sie z kuchni ... *Opcy chcesz sprobowac czy dobry ?? ...* nadziewa na widelec kawałek ...*
Bo nie wiem czy nie trzeba dosolic i popieprzyć ...

Lethiel
BeeWolf_san

OMG gonk
*wskakooje pod fotel*

Leth nie wiesz co dobre biggrin

YumiTao

Lethiel

Tipsy Lunatic

Sei chan
Lethiel
Sei chan
Zzzzzzzz.........*Zasypia*

*wlazi na glowe Sei*
:]
*dumna z siebie*
*Maca reka kogo ma na glowie*Hmmm.....Chrap......Zzzzzzz... *Znowu zasypia*

O.o
gonk crying
*spada z glowy*
ona mnie maca gonk xd xd xd xd
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:30 am

YumiTao
Lethiel
BeeWolf_san

OMG gonk
*wskakooje pod fotel*

No ta dziewczyna wie co dobre...* PRzezuca Pawia aby sie wysmarzył z obu stron ...*
niuch niuch ... niezle pachnie ... *dzieli na porcje i wykłada na talerzyki ... Niesie Lethiel i Sei po talerzyku ... * No reszta do kuchni ... wcinać Pawia Opcego ... tak sie napracował a wy co stoicie tak ??

Musze mykać :/

BeeWolf_san

opcy

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:31 am

BeeWolf_san
opcy
BeeWolf_san

...*Zaczyna smarzyc PAWIA, maselko syczy, zapaczek unosi sie z kuchni ... *Opcy chcesz sprobowac czy dobry ?? ...* nadziewa na widelec kawałek ...*
Bo nie wiem czy nie trzeba dosolic i popieprzyć ...
sprobowac moge w koncu jestem zrodlem tego pokarmu
*kosztuje*
mmmmm....
niebo w gebie.....
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:32 am

BeeWolf_san
YumiTao
Lethiel
BeeWolf_san

OMG gonk
*wskakooje pod fotel*

No ta dziewczyna wie co dobre...* PRzezuca Pawia aby sie wysmarzył z obu stron ...*
niuch niuch ... niezle pachnie ... *dzieli na porcje i wykłada na talerzyki ... Niesie Lethiel i Sei po talerzyku ... * No reszta do kuchni ... wcinać Pawia Opcego ... tak sie napracował a wy co stoicie tak ??

Musze mykać :/

*zajada kawałek pysznego PAWIA* narazie Bee whee

YumiTao

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 11:33 am

zmykam....
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10080 10081 10082 10083 10084 10085 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games