|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:22 am
opcy BeeWolf_san opcy YumiTao A jednak zamiast Ut bede miec Quake 3 xd *puszcza pawia* *Patrzy na podłoge i na pawia ... * już wiem czemu to sie tak nazywa, *dźga kolorowa papke ... patykiem ...* To chyba samczyk nie ? eek a jaki dorodny! eek Jestescie obrzydliwi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:22 am
Sei chan Ozzwald YumiTao A jednak zamiast Ut bede miec Quake 3 xd gralem w to... ale szybko przesiadlem sie na UT Quake 3 ale to dawno bylo jak sie w to gralo ^ ^ nie wiem nigdy nie gralem w multa w Q3 ani Q2....... z Q1 na chwile przesiadlem sie na UT....... a teraz znowu w kwaka zaczynam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:23 am
opcy BeeWolf_san opcy YumiTao A jednak zamiast Ut bede miec Quake 3 xd *puszcza pawia* *Patrzy na podłoge i na pawia ... * już wiem czemu to sie tak nazywa, *dźga kolorowa papke ... patykiem ...* To chyba samczyk nie ? eek a jaki dorodny! Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:24 am
BeeWolf_san Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem * mi to przypomina "omlet" z Jackass'a..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:25 am
Lethiel Sei chan Zzzzzzzz.........*Zasypia* *wlazi na glowe Sei* :] *dumna z siebie* *Maca reka kogo ma na glowie*Hmmm.....Chrap......Zzzzzzz... *Znowu zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:25 am
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san opcy YumiTao A jednak zamiast Ut bede miec Quake 3 xd *puszcza pawia* *Patrzy na podłoge i na pawia ... * już wiem czemu to sie tak nazywa, *dźga kolorowa papke ... patykiem ...* To chyba samczyk nie ? eek a jaki dorodny! Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem * ja bardzo chetnie zjem xd opcy co dzisiaj jadłeś :> jestes wegetarjaninem czy moze mięsozerca a moze fast-fodowcem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:26 am
BeeWolf_san Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem * OMG gonk *wskakooje pod fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:27 am
Now Playing: Portishead - Humming
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf_san Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem * mi to przypomina "omlet" z Jackass'a..... xp ...*Zaczyna smarzyc PAWIA, maselko syczy, zapaczek unosi sie z kuchni ... *Opcy chcesz sprobowac czy dobry ?? ...* nadziewa na widelec kawałek ...* Bo nie wiem czy nie trzeba dosolic i popieprzyć ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem * OMG gonk *wskakooje pod fotel* Leth nie wiesz co dobre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel Sei chan Zzzzzzzz.........*Zasypia* *wlazi na glowe Sei* :] *dumna z siebie* *Maca reka kogo ma na glowie*Hmmm.....Chrap......Zzzzzzz... *Znowu zasypia* O.o gonk crying *spada z glowy* ona mnie maca gonk xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:30 am
YumiTao Lethiel BeeWolf_san Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem * OMG gonk *wskakooje pod fotel* Leth nie wiesz co dobre biggrin No ta dziewczyna wie co dobre...* PRzezuca Pawia aby sie wysmarzył z obu stron ...* niuch niuch ... niezle pachnie ... *dzieli na porcje i wykłada na talerzyki ... Niesie Lethiel i Sei po talerzyku ... * No reszta do kuchni ... wcinać Pawia Opcego ... tak sie napracował a wy co stoicie tak ??
Musze mykać :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:31 am
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem * mi to przypomina "omlet" z Jackass'a..... xp ...*Zaczyna smarzyc PAWIA, maselko syczy, zapaczek unosi sie z kuchni ... *Opcy chcesz sprobowac czy dobry ?? ...* nadziewa na widelec kawałek ...* Bo nie wiem czy nie trzeba dosolic i popieprzyć ... sprobowac moge w koncu jestem zrodlem tego pokarmu *kosztuje* mmmmm.... niebo w gebie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:32 am
BeeWolf_san YumiTao Lethiel BeeWolf_san Mysle, ze dobrze by było z niego zrobic jakas potrawe ... *wyciaga patelnie * LEthielko, Sei, Yumi, ozzy, i reszto 'bo wymieniac mi sie nie chce" chcecie Smachonego Pawia ?? zobaczcie jaki dorodny urusł ... * Smaruje patelnie maselkiem * OMG gonk *wskakooje pod fotel* Leth nie wiesz co dobre biggrin No ta dziewczyna wie co dobre...* PRzezuca Pawia aby sie wysmarzył z obu stron ...* niuch niuch ... niezle pachnie ... *dzieli na porcje i wykłada na talerzyki ... Niesie Lethiel i Sei po talerzyku ... * No reszta do kuchni ... wcinać Pawia Opcego ... tak sie napracował a wy co stoicie tak ??
Musze mykać :/ *zajada kawałek pysznego PAWIA* narazie Bee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|