|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:00 am
Lethiel Christoff_Gangrell A w czułko moge???? redface hm... nio.. w soomie buziaczki w czoolko chyba pod zdrade sie nie zaliczaja ?? xd mozesz blaugh xd Jupi *całuje wczułko 3 razy* Ok ja tesh sie stleniam.... Papatki 3maicie sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san YumiTao Moze tez bede miec UT biggrin tylko nie wiem zeby grac sieciowo musze miec czesc 2004 xp Nie aby grac po sieci w UT trzeba mieć UT i Pacha 4.36 i internetInternet juz mam ;] tylko jeszcze UT + pach 4.36 i moge szpilac (a patcha z kad wziasc ?) <- ja jeszcze nie doswiadczona w tych sprawach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san YumiTao Moze tez bede miec UT biggrin tylko nie wiem zeby grac sieciowo musze miec czesc 2004 xp Nie aby grac po sieci w UT trzeba mieć UT i Pacha 4.36 i internetmnie tam te nowe turnamenty w ogole sie nie spodobaly.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san YumiTao Moze tez bede miec UT biggrin tylko nie wiem zeby grac sieciowo musze miec czesc 2004 xp Nie aby grac po sieci w UT trzeba mieć UT i Pacha 4.36 i internetswiete slowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o ninja *skok na Yoseia* *przewraca* nie ziewac !!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:01 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell A w czułko moge???? redface hm... nio.. w soomie buziaczki w czoolko chyba pod zdrade sie nie zaliczaja ?? xd mozesz blaugh xd Jupi *całuje wczułko 3 razy* Ok ja tesh sie stleniam.... Papatki 3maicie sie... heh xd papatki chrisiu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:02 am
YumiTao BeeWolf_san YumiTao Moze tez bede miec UT biggrin tylko nie wiem zeby grac sieciowo musze miec czesc 2004 xp Nie aby grac po sieci w UT trzeba mieć UT i Pacha 4.36 i internetInternet juz mam ;] tylko jeszcze UT + pach 4.36 i moge szpilac (a patcha z kad wziasc ?) <- ja jeszcze nie doswiadczona w tych sprawach biggrin na przyklad z tad: http://www.unreal.pl/d.pl?ut/UTPatch436.exe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ninja *skok na Yoseia* *przewraca* nie ziewac !!! blaugh ...bo co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san YumiTao Moze tez bede miec UT biggrin tylko nie wiem zeby grac sieciowo musze miec czesc 2004 xp Nie aby grac po sieci w UT trzeba mieć UT i Pacha 4.36 i internetswiete slowa... hm.. ninja ... chyba sie do was dolacze.. ale dopiero po matoorkach blaugh i podszkolic sie musze xd .. bo gram tak sama sobie.. a do necika sie jeszcze nie nadaje wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:03 am
a graliscie moze w StrikeForce pod UT ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:03 am
YumiTao BeeWolf_san YumiTao Moze tez bede miec UT biggrin tylko nie wiem zeby grac sieciowo musze miec czesc 2004 xp Nie aby grac po sieci w UT trzeba mieć UT i Pacha 4.36 i internetInternet juz mam ;] tylko jeszcze UT + pach 4.36 i moge szpilac (a patcha z kad wziasc ?) <- ja jeszcze nie doswiadczona w tych sprawach biggrin www.unteal.pl tu masz pache + dodatki porady itd....
opcy ja mam tak slabego kompa ze trudno mi stwierdzi bo jedynie co gralem to u kumpla 15 minut :] ....
Czesc Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:04 am
...ja z takich gier to na necie grałem w Star Wars: Jedi Academy ...no a tak to w jakieś MMORPGi... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:04 am
Ja- Yosei Lethiel O.o ninja *skok na Yoseia* *przewraca* nie ziewac !!! blaugh ...bo co? *wisi na nim* argh.. nie udalo sie xd *proobooje sie rozchoośtac* nio jush .. przewracaj sie :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|