|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:41 am
opcy BeeWolf_san Nie my gramy u mnie na serwie "nakompie" MAM 2 mega interneta wiec nieźle sie gra jak miałem 512 to gralismy w 4 osoby i było wporzo a teraz ... to noł problem... My z Ozzym tylko w UT no to jestem zainteresowany....... 3nodding no no... moze z tego jeszcze jakis klan powstanie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:42 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *przytula mocno* ja mogłbym nie??? *ociera łezki chusteczka* dziekooje whee 3nodding whee *przytuuuuuul* 4laugh xd Nie ma zaco whee *buzi w czułko* nie smuc sie josh...*jeszce jedno* 4laugh jejq.. jaki ty kochany jesteś wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:42 am
BeeWolf_san No to opcusiu, sobie jakoś zagramy niebawem.
Ayu nie mów kukusowi ale on gra powiecmy słabo... ale my go nauczymy kiedyś biggrin ... git xd gracie z translocatorem czy bez?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:43 am
Ozzwald Ntsumi_Aya eek zaraz lece :/ pewnie będę musiała pojechać z rodzina na ryynek ;/ ( pożegnanie papieża whee :/ ) wiec nie miejcie mi za zle jeśli "znikne " za chwilke xd slyszalem ze swietnie ci sie gralo... biggrin Grało sie wporzo...
pa tym co poszli tym co som czesc... zeby nie było ze Am jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:44 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *przytula mocno* ja mogłbym nie??? *ociera łezki chusteczka* dziekooje whee 3nodding whee *przytuuuuuul* 4laugh xd Nie ma zaco whee *buzi w czułko* nie smuc sie josh...*jeszce jedno* 4laugh jejq.. jaki ty kochany jesteś wink whee eek Jaaaaaaa?!?!?!?!?!?!!?!!?!?!? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:44 am
opcy BeeWolf_san No to opcusiu, sobie jakoś zagramy niebawem.
Ayu nie mów kukusowi ale on gra powiecmy słabo... ale my go nauczymy kiedyś biggrin ... git xd gracie z translocatorem czy bez? roznie... jak zbyt czesto umykam w ostatnie chwili translokatorem to bee go wylacza... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:45 am
O nie!! Juz 3 osoby mnie zauwazyly!! Cos jest nie tak!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:45 am
opcy BeeWolf_san No to opcusiu, sobie jakoś zagramy niebawem.
Ayu nie mów kukusowi ale on gra powiecmy słabo... ale my go nauczymy kiedyś biggrin ... git xd gracie z translocatorem czy bez? Ja lubie bez ale zawsze jak z kims gram to właczam... 1/1 ... a jak masowo to z Transem ...
Ozzy Klan niedawo zakładalismy wiesz co z tego wyszło biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:46 am
Christoff_Gangrell eek Jaaaaaaa?!?!?!?!?!?!!?!!?!?!? redface *skok* *wiesz na szyji* nio pewnie blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:47 am
Ozzwald opcy BeeWolf_san No to opcusiu, sobie jakoś zagramy niebawem.
Ayu nie mów kukusowi ale on gra powiecmy słabo... ale my go nauczymy kiedyś biggrin ... git xd gracie z translocatorem czy bez? roznie... jak zbyt czesto umykam w ostatnie chwili translokatorem to bee go wylacza... blaugh ja translocatora uzywam raczej ofensywnie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:48 am
Wodzu O nie!! Juz 3 osoby mnie zauwazyly!! Cos jest nie tak!! to duzo , bo ty taka czajane odstawiasz z ta maska ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu O nie!! Juz 3 osoby mnie zauwazyly!! Cos jest nie tak!! wlasnie xd .. nie maskooj sie przed nami :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ja translocatora uzywam raczej ofensywnie...... ja glownie w defensywie... czyli w ucieczkach spod durzego ostrzalu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|