|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:34 am
Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell Lethiel gonk .. czooje sie niewidzialna !! crying *chowa sie pod fotelem* stare *kuadzie sie obok fotela* CZe piekna xd milej zabawy xd Wodzu - mnie czasami nikt nie wita xd Oooo chociaz mi odpowiedzialas... to juz jest dobrze. czasami przez 2 godziny nawet nikt mnie niezauwazy do odpisu.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:34 am
Christoff_Gangrell *przytula mocno* ja mogłbym nie??? *ociera łezki chusteczka* dziekooje whee 3nodding whee *przytuuuuuul* 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:35 am
Ntsumi_Aya eek zaraz lece :/ pewnie będę musiała pojechać z rodzina na ryynek ;/ ( pożegnanie papieża whee :/ ) wiec nie miejcie mi za zle jeśli "znikne " za chwilke xd slyszalem ze swietnie ci sie gralo... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muszE już iść... papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:36 am
Ita Lockheart helo wszystkim , jak mysliie , czy fajnie bedzie mi w tej fryzurce /?  Witaj Ita 4laugh mi sie niestety ten obrazeczek nie wyswietla sad ale pewnie ładnie bedzie :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell *przytula mocno* ja mogłbym nie??? *ociera łezki chusteczka* dziekooje whee 3nodding whee *przytuuuuuul* 4laugh xd Nie ma zaco whee *buzi w czułko* nie smuc sie josh...*jeszce jedno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart helo wszystkim , jak mysliie , czy fajnie bedzie mi w tej fryzurce /?  helou....... tylko jakby to powiedziec obrazek mi sie nie wyswietla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:37 am
Kitty ShadowCat muszE już iść... papa sad papa wink i kuruj sie tam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ntsumi_Aya BeeWolf_san No Fajnie sie graŦ#8218;o ... xd xd tylko pewnie Cie zawiodŦ#8218;am sweatdrop grac z takim noobkiem xd apropo blaugh kiedy bĦ#8482;dziecie graĦ#8225; z Ozzem i Kukusem ? a co macie jakis fajny serwerek? bo jak tak to ja tez bym chetnie popykal w UT.... (chodzi o tego pierwszego oczywiscie....) chyba ze ktos w QuakeWorlda chetny...... Nie my gramy u mnie na serwie "nakompie" MAM 2 mega interneta wiec nieźle sie gra jak miałem 512 to gralismy w 4 osoby i było wporzo a teraz ... to noł problem... My z Ozzym tylko w UT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Kitty ShadowCat muszE już iść... papa sad papa wink i kuruj sie tam razz Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:38 am
BeeWolf_san Nie my gramy u mnie na serwie "nakompie" MAM 2 mega interneta wiec nieźle sie gra jak miałem 512 to gralismy w 4 osoby i było wporzo a teraz ... to noł problem... My z Ozzym tylko w UT no to jestem zainteresowany....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:40 am
Eredin YumiTao Christoff_Gangrell YumiTao Narazie ide sobie popykac w gre xd Jakom??? W bilard gram z kolega xd zagraj ze mna ;] biggrin ja ostatnio gralem i wpadła lIksza biggrin mozemy kiedsy isc popykac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:41 am
No to opcusiu, sobie jakoś zagramy niebawem.
Ayu nie mów kukusowi ale on gra powiecmy słabo... ale my go nauczymy kiedyś biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|