|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:29 am
Lethiel gonk .. czooje sie niewidzialna !! crying *chowa sie pod fotelem* stare Co ty poiwesz.. od 4 stron nikt mnie nawet niepowital...XD [dobra, vykk'u mnie zalwazyl, ale on wiedzial ze jestem.. razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:30 am
BeeWolf_san Ja- Yosei ...Ave ...ktoś mi powie - dlaczego jak klikam na linka do gildii, kto mam w "ulubionych" to mi sie pojawia że "nie może znaleźć strony" czy coś w tym guście? ...(żeby wejść do gildii musiałem wejść w Profile i do My Guilds... sweatdrop ) poniewaz Wszystkie linki zostały zmienione. ...aa ...no fakt ... ...Zna ktoś grę "Vampire - The Masquerade Bloodlines"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Lethiel gonk .. czooje sie niewidzialna !! crying *chowa sie pod fotelem* stare *kuadzie sie obok fotela* CZe piekna xd milej zabawy xd Wodzu - mnie czasami nikt nie wita xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Lethiel gonk .. czooje sie niewidzialna !! crying *chowa sie pod fotelem* stare *kuadzie sie obok fotela* CZe piekna sad *ociera lezki* *wyczolgoowooje sie spod fotela* chociash ty smile *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee 4laugh whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:31 am
Wodzu Lethiel gonk .. czooje sie niewidzialna !! crying *chowa sie pod fotelem* stare Co ty poiwesz.. od 4 stron nikt mnie nawet niepowital...XD [dobra, vykk'u mnie zalwazyl, ale on wiedzial ze jestem.. razz ] hej Wodzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:31 am
Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei ...Ave ...ktoś mi powie - dlaczego jak klikam na linka do gildii, kto mam w "ulubionych" to mi sie pojawia że "nie może znaleźć strony" czy coś w tym guście? ...(żeby wejść do gildii musiałem wejść w Profile i do My Guilds... sweatdrop ) poniewaz Wszystkie linki zostały zmienione. ...aa ...no fakt ... ...Zna ktoś grę "Vampire - The Masquerade Bloodlines"?Ja znam ja zam! xd *macha reka* moj brat ją miał xd fajna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:32 am
Wodzu Lethiel gonk .. czooje sie niewidzialna !! crying *chowa sie pod fotelem* stare Co ty poiwesz.. od 4 stron nikt mnie nawet niepowital...XD [dobra, vykk'u mnie zalwazyl, ale on wiedzial ze jestem.. razz ] Beszczelność !!! scream xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:32 am
Christoff_Gangrell YumiTao Narazie ide sobie popykac w gre xd Jakom??? W bilard gram z kolega xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:33 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel gonk .. czooje sie niewidzialna !! crying *chowa sie pod fotelem* stare *kuadzie sie obok fotela* CZe piekna sad *ociera lezki* *wyczolgoowooje sie spod fotela* chociash ty smile *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee 4laugh whee whee *przytula mocno* ja mogłbym nie??? *ociera łezki chusteczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek zaraz lece :/ pewnie będę musiała pojechać z rodzina na ryynek ;/ ( pożegnanie papieża whee :/ ) wiec nie miejcie mi za zle jeśli "znikne " za chwilke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ech tylko nie popadajcie w kompleksy xd Witaj Lethi siema Wodzu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
helo wszystkim , jak mysliie , czy fajnie bedzie mi w tej fryzurce /?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Christoff_Gangrell YumiTao Narazie ide sobie popykac w gre xd Jakom??? W bilard gram z kolega xd zagraj ze mna ;] biggrin ja ostatnio gralem i wpadła lIksza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|