|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:57 am
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii a to tylko tak na niby bylo... whee , co ty taki powazny dzis? 3nodding bo odemnie zaczelas uciekac razz jakbys mnie nei chciala juz widziec razz *odchyla glowe*hej Yumi a ja myslalam, ze to ty mnie unikasz xd nia!!*kreci glowka i patrzy nadal na nia*wciale a wciale...tlyko sie rozmijamy hihi, to jesli tak to wszystko ok *czochra go po glowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:58 am
Cicho, sprawdzam kto mnie zauwazyl.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:59 am
opcy taki mod który dawał fizyke i bronie zblizone do tych z kwejka jedynki.... ale bronie z 3 sa najfajniejsze... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:59 am
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii a to tylko tak na niby bylo... whee , co ty taki powazny dzis? 3nodding bo odemnie zaczelas uciekac razz jakbys mnie nei chciala juz widziec razz *odchyla glowe*hej Yumi a ja myslalam, ze to ty mnie unikasz xd nia!!*kreci glowka i patrzy nadal na nia*wciale a wciale...tlyko sie rozmijamy hihi, to jesli tak to wszystko ok *czochra go po glowce* czochraniec??tylko?? sad *jest niepocieszony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:00 am
sweet_chii opcy taki mod który dawał fizyke i bronie zblizone do tych z kwejka jedynki.... ale bronie z 3 sa najfajniejsze... 3nodding no jakos towarzystwo kwejkowe tak nie twierdzilo bo wiekszosc klanow gralo na CPMie wlasnie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:00 am
YumiTao Ale ty masz juz 18 lat ! nie jestes juz małym dzidziusiem swoich rodzic�w...musza to zrozumiec...musisz im to jakos grzecznie wyt łumaczyc (a tak wog�le to o co poszło :>) Też im to próbuję uświadomić, ale oni przecież wiedzą lepiej...a poszło...nie...cały czas idzie o kompa, o moje życie prywatne, o szkołę, o obiad, o zmywanie naczyń, o mój pokój...niby takie standardy, ale mam już dość...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:01 am
Delein sweet_chii pedagog nie tlumaczy co masz robic a co nie, nikt nie ma na ciebie wplywu, to ty kierujesz wlasnym zyciem... i podejmujesz swoje decyzje... ale jesli widzisz cos zlego w pojsciu do pedagoga, to sama rozwiaz swoje problemy i nie uzalaj sie nad soba, bo to nic nie daje, a raczej wszystko pogarsza jeszcze bardziej Wierz mi, nie potrzebuję pedagoga. A bez żadnych chęci z ich strony nic nie zdziałam. Może kiedyś do nich coś dotrze, ale wtedy już kompletnie nie będę się przejmować ich opiniami. alez wierze ci... mowisz to z taka moca, ze od razu widac wage sprawy... : / no to popracuj nad tym, zeby oni mieli checi cie wysluchac... zawsze jest cos do zrobienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:04 am
Meow*Spada na kanape i uklada sie wygodnie*Meow...Zzzzzzzzzz.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:05 am
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii a ja myslalam, ze to ty mnie unikasz xd nia!!*kreci glowka i patrzy nadal na nia*wciale a wciale...tlyko sie rozmijamy hihi, to jesli tak to wszystko ok *czochra go po glowce* czochraniec??tylko?? sad *jest niepocieszony* *przytula i zwala z kanapy* haha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii alez wierze ci... mowisz to z taka moca, ze od razu widac wage sprawy... : / no to popracuj nad tym, zeby oni mieli checi cie wysluchac... zawsze jest cos do zrobienia... Próbowałam i potem przez jakiś czas było okej...a potem wystarczyła chwila mojego złego humory i zaczynało się na nowo. Potrafią za jedną błahą sprawę wyciągnąć wszystkie moje błędy i mnie za to zgnoić... Ech, dobra, koniec tematu, nie chce już o tym myśleć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Meow*Spada na kanape i uklada sie wygodnie*Meow...Zzzzzzzzzz......... Czesc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spadam w cos pograc.......... bede pozniej.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 10:06 am
YumiTao Sei chan Meow*Spada na kanape i uklada sie wygodnie*Meow...Zzzzzzzzzz......... Czesc whee Chrap!!!*Spi dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|