Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10069 10070 10071 10072 10073 10074 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:44 am

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
a ratunku xd
teraz to ratunku tak?? neutral
no ale na gg jakos nigdy nie wolasz ratunku jak ze mna jestes 4laugh
whee no co ty powiesz
kurde azgapilem sie...no mowie ze tak jest i co:>??jakos tam nie narzekasz a tutaj muszisz... sad

a to tylko tak na niby bylo... whee , co ty taki powazny dzis? 3nodding
bo odemnie zaczelas uciekac razz jakbys mnie nei chciala juz widziec razz *odchyla glowe*hej Yumi
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:48 am

Delein
sweet_chii
zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci...
Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć...
nie masz pedagoga w szkole? sad

sweet_chii

Delein

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:50 am

sweet_chii
Delein
sweet_chii
zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci...
Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć...

Jeszcze na twarz nie upadłam żeby się pałętać po jakiś pedagogach == mam 18 lat, ambicje i swoje własne życie, które zamierzam wykorzystać w pełni i żaden pedagog nie będzie mi tłumaczył co powinnam robić, a czego nie...
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:50 am

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
whee no co ty powiesz
kurde azgapilem sie...no mowie ze tak jest i co:>??jakos tam nie narzekasz a tutaj muszisz... sad

bo odemnie zaczelas uciekac razz jakbys mnie nei chciala juz widziec razz *odchyla glowe*hej Yumi

a ja myslalam, ze to ty mnie unikasz xd

sweet_chii

YumiTao

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:51 am

Delein
sweet_chii

Musisz zebrac sie z w sobie biggrin i wyrzucic z siebie to co czujesz...zrobi ci sie napewno lepiej 3nodding
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:52 am

opcy
sweet_chii
opcy
sweet_chii
przykro mi... 3 arena xd
*buerk* moze przynajmniej na CPM?
cpm? ... xp
Chalange Pro Mode.......
eee? xd

sweet_chii

YumiTao

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:52 am

Delein
sweet_chii
Delein
sweet_chii

Jeszcze na twarz nie upadłam żeby się pałętać po jakiś pedagogach == mam 18 lat, ambicje i swoje własne życie, które zamierzam wykorzystać w pełni i żaden pedagog nie będzie mi tłumaczył co powinnam robić, a czego nie...

i tak 3mac smile
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:53 am

ninja

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500

Vykk

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:53 am

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
whee no co ty powiesz

a ja myslalam, ze to ty mnie unikasz xd
nia!!*kreci glowka i patrzy nadal na nia*wciale a wciale...tlyko sie rozmijamy
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:54 am

YumiTao
Delein
sweet_chii

Musisz zebrac sie z w sobie biggrin i wyrzucic z siebie to co czujesz...zrobi ci sie napewno lepiej 3nodding

Jasne, jakbym tak zawsze z siebie wszystko wyrzucała, to bym dawno wyleciała z domu...

Delein

sweet_chii

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:54 am

Delein
sweet_chii
Delein
sweet_chii

pedagog nie tlumaczy co masz robic a co nie, nikt nie ma na ciebie wplywu, to ty kierujesz wlasnym zyciem... i podejmujesz swoje decyzje...
ale jesli widzisz cos zlego w pojsciu do pedagoga, to sama rozwiaz swoje problemy i nie uzalaj sie nad soba, bo to nic nie daje, a raczej wszystko pogarsza jeszcze bardziej
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:55 am

Wodzu
ninja
nie lurkuj blaugh

Vykk

opcy

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:56 am

sweet_chii
opcy
Chalange Pro Mode.......
eee? xd
taki mod który dawał fizyke i bronie zblizone do tych z kwejka jedynki....
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:57 am

sweet_chii
pedagog nie tlumaczy co masz robic a co nie, nikt nie ma na ciebie wplywu, to ty kierujesz wlasnym zyciem... i podejmujesz swoje decyzje...
ale jesli widzisz cos zlego w pojsciu do pedagoga, to sama rozwiaz swoje problemy i nie uzalaj sie nad soba, bo to nic nie daje, a raczej wszystko pogarsza jeszcze bardziej

Wierz mi, nie potrzebuję pedagoga.
A bez żadnych chęci z ich strony nic nie zdziałam. Może kiedyś do nich coś dotrze, ale wtedy już kompletnie nie będę się przejmować ich opiniami.

Delein

YumiTao

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:57 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10069 10070 10071 10072 10073 10074 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games