|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:44 am
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk teraz to ratunku tak?? neutral no ale na gg jakos nigdy nie wolasz ratunku jak ze mna jestes 4laugh whee no co ty powiesz kurde azgapilem sie...no mowie ze tak jest i co:>??jakos tam nie narzekasz a tutaj muszisz... sad a to tylko tak na niby bylo... whee , co ty taki powazny dzis? 3nodding bo odemnie zaczelas uciekac razz jakbys mnie nei chciala juz widziec razz *odchyla glowe*hej Yumi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:48 am
Delein sweet_chii zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci... Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć... nie masz pedagoga w szkole? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:50 am
sweet_chii Delein sweet_chii zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci... Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć... nie masz pedagoga w szkole? sad Jeszcze na twarz nie upadłam żeby się pałętać po jakiś pedagogach == mam 18 lat, ambicje i swoje własne życie, które zamierzam wykorzystać w pełni i żaden pedagog nie będzie mi tłumaczył co powinnam robić, a czego nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:50 am
Vykk sweet_chii Vykk kurde azgapilem sie...no mowie ze tak jest i co:>??jakos tam nie narzekasz a tutaj muszisz... sad a to tylko tak na niby bylo... whee , co ty taki powazny dzis? 3nodding bo odemnie zaczelas uciekac razz jakbys mnie nei chciala juz widziec razz *odchyla glowe*hej Yumi a ja myslalam, ze to ty mnie unikasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:51 am
Delein sweet_chii zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci... Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć... Musisz zebrac sie z w sobie biggrin i wyrzucic z siebie to co czujesz...zrobi ci sie napewno lepiej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:52 am
opcy sweet_chii opcy *buerk* moze przynajmniej na CPM? cpm? ... xp Chalange Pro Mode....... eee? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:52 am
Delein sweet_chii Delein sweet_chii zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci... Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć... nie masz pedagoga w szkole? sad Jeszcze na twarz nie upadłam żeby się pałętać po jakiś pedagogach == mam 18 lat, ambicje i swoje własne życie, które zamierzam wykorzystać w pełni i żaden pedagog nie będzie mi tłumaczył co powinnam robić, a czego nie... i tak 3mac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:53 am
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk kurde azgapilem sie...no mowie ze tak jest i co:>??jakos tam nie narzekasz a tutaj muszisz... sad a to tylko tak na niby bylo... whee , co ty taki powazny dzis? 3nodding bo odemnie zaczelas uciekac razz jakbys mnie nei chciala juz widziec razz *odchyla glowe*hej Yumi a ja myslalam, ze to ty mnie unikasz xd nia!!*kreci glowka i patrzy nadal na nia*wciale a wciale...tlyko sie rozmijamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:54 am
YumiTao Delein sweet_chii zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci... Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć... Musisz zebrac sie z w sobie biggrin i wyrzucic z siebie to co czujesz...zrobi ci sie napewno lepiej 3nodding Jasne, jakbym tak zawsze z siebie wszystko wyrzucała, to bym dawno wyleciała z domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:54 am
Delein sweet_chii Delein sweet_chii zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci... Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć... nie masz pedagoga w szkole? sad Jeszcze na twarz nie upadłam żeby się pałętać po jakiś pedagogach == mam 18 lat, ambicje i swoje własne życie, które zamierzam wykorzystać w pełni i żaden pedagog nie będzie mi tłumaczył co powinnam robić, a czego nie... pedagog nie tlumaczy co masz robic a co nie, nikt nie ma na ciebie wplywu, to ty kierujesz wlasnym zyciem... i podejmujesz swoje decyzje... ale jesli widzisz cos zlego w pojsciu do pedagoga, to sama rozwiaz swoje problemy i nie uzalaj sie nad soba, bo to nic nie daje, a raczej wszystko pogarsza jeszcze bardziej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:56 am
taki mod który dawał fizyke i bronie zblizone do tych z kwejka jedynki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:57 am
sweet_chii pedagog nie tlumaczy co masz robic a co nie, nikt nie ma na ciebie wplywu, to ty kierujesz wlasnym zyciem... i podejmujesz swoje decyzje... ale jesli widzisz cos zlego w pojsciu do pedagoga, to sama rozwiaz swoje problemy i nie uzalaj sie nad soba, bo to nic nie daje, a raczej wszystko pogarsza jeszcze bardziej Wierz mi, nie potrzebuję pedagoga. A bez żadnych chęci z ich strony nic nie zdziałam. Może kiedyś do nich coś dotrze, ale wtedy już kompletnie nie będę się przejmować ich opiniami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|