|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:33 am
Delein sweet_chii Delein Rodzice, wystarczy, ze oni się stali... ale sa? Tak, ale miejscami wolałabym, żeby sobie poszli... NIE MOW TAK! Rodzice sa jedyni w swoim rodzaju i kochani... wiesz, niektorzy nie maja takiego szczescia i ich traca...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:33 am
sweet_chii opcy sweet_chii a zagrajmy razem w quake'a... xd wreszcie ktos zadal rozsadne pytanie! chodzi o pierwszego kwejka oczywiscie? przykro mi... 3 arena xd *buerk* moze przynajmniej na CPM?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:34 am
Delein sweet_chii heh... a ja narzekam... i do tego sie urodzilas dzien po mnie... 3nodding + miesiac xp I - rok... Mi sie podoba to imię...cieszę się, że nie nazywam się na przykład Elwira albo Betina... jaki rok : /, ja tesh mam 17 lat... EDIT: oosh, widze, troche nieaktualny sig
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:34 am
sweet_chii Delein sweet_chii Delein Rodzice, wystarczy, ze oni się stali... ale sa? Tak, ale miejscami wolałabym, żeby sobie poszli... NIE MOW TAK! Rodzice sa jedyni w swoim rodzaju i kochani... wiesz, niektorzy nie maja takiego szczescia i ich traca........... Nie mówię, że chciałabym, żeby ich w ogole nie było, ale ostatnio wkurzają mnie tak, że mam ochotę wyjechać, ich gdzieś wysłać, żeby przez jakiś czas byli z dala ode mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:36 am
sweet_chii Delein sweet_chii heh... a ja narzekam... i do tego sie urodzilas dzien po mnie... 3nodding + miesiac xp I - rok... Mi sie podoba to imię...cieszę się, że nie nazywam się na przykład Elwira albo Betina... jaki rok : /, ja tesh mam 17 lat... Ale ja mam 18, tylko ID nie chce mi się zmieniać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:36 am
*odpływa w zamyśleniu*
Now Playing: Jacek Kaczmarski - Kara Barabasza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:37 am
opcy sweet_chii opcy sweet_chii a zagrajmy razem w quake'a... xd wreszcie ktos zadal rozsadne pytanie! chodzi o pierwszego kwejka oczywiscie? przykro mi... 3 arena xd *buerk* moze przynajmniej na CPM? cpm? ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:38 am
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii uuu eek , wiec to jednak matrix... *cmok i zwiewa dalej* nie matrix stare tylko moje mozliwosci zmiany grawitacji xd ...*zaczyna biec za nia po czym wskanuje na sciane obok zeby nie powpradac na krzeselka i stol i skacze w kierunku Chii przewracajac ja na kanape*ty wiesz co ja mysle odnosnie tematu twoich ciuszkow i nie tylko blaugh a ratunku xd teraz to ratunku tak?? neutral no ale na gg jakos nigdy nie wolasz ratunku jak ze mna jestes 4laugh whee no co ty powiesz kurde azgapilem sie...no mowie ze tak jest i co:>??jakos tam nie narzekasz a tutaj muszisz... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:38 am
Malkavik *odpływa w zamyśleniu* Now Playing: Jacek Kaczmarski - Kara Barabasza *próbuje się uspokoić* Now Playing: Portishead- Mysterons
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:39 am
Delein sweet_chii Delein Tak, ale miejscami wolałabym, żeby sobie poszli... NIE MOW TAK! Rodzice sa jedyni w swoim rodzaju i kochani... wiesz, niektorzy nie maja takiego szczescia i ich traca........... Nie mówię, że chciałabym, żeby ich w ogole nie było, ale ostatnio wkurzają mnie tak, że mam ochotę wyjechać, ich gdzieś wysłać, żeby przez jakiś czas byli z dala ode mnie... zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:41 am
Vykk sweet_chii Vykk teraz to ratunku tak?? neutral no ale na gg jakos nigdy nie wolasz ratunku jak ze mna jestes 4laugh whee no co ty powiesz kurde azgapilem sie...no mowie ze tak jest i co:>??jakos tam nie narzekasz a tutaj muszisz... sad a to tylko tak na niby bylo... whee , co ty taki powazny dzis? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii zastanow sie co mowisz... zastanow sie w czym problem... pomysl... pogadaj z nimi... rozwiaz problem... nie uciekaj od problemow... nie zamykaj w sobie zlosci... Wierz mi...próbowałam, nie potrafię. \Nie potrafię też na nich się wywrzeszczeć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii opcy sweet_chii opcy sweet_chii a zagrajmy razem w quake'a... xd wreszcie ktos zadal rozsadne pytanie! chodzi o pierwszego kwejka oczywiscie? przykro mi... 3 arena xd *buerk* moze przynajmniej na CPM? cpm? ... xp Chalange Pro Mode.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:42 am