|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:21 am
BeeWolf_san No to wspaniale to jak gramy teraz bo UT zainstalowałem już Moje namiary to " 62.179.81.14 " jak gramy to napisz i zakłądam ...
urzywam 4 czasem no to gramy , nie ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:21 am
Vykk Delein *puff* *idzie na strych* *trzaska drzwiami* hejka...a gdzie avsko?? Nie mam nastroju na avsko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:23 am
opcy sweet_chii a zagrajmy razem w quake'a... xd wreszcie ktos zadal rozsadne pytanie! chodzi o pierwszego kwejka oczywiscie? przykro mi... 3 arena xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:23 am
Rodzice, wystarczy, ze oni się stali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:25 am
Delein Vykk Delein *puff* *idzie na strych* *trzaska drzwiami* hejka...a gdzie avsko?? Nie mam nastroju na avsko... u del-chan... ty tez masz na imie Magda? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *wychodzi ze strychu, trzaska znowu* *siada w swoim fotelu* *agresor mode* Witaj... Jak mi dzisiaj ktoś podpadnie, to nie ręczę za siebie...wybaczcie, ale mam spieprzony humor, więc ostrzegam... *Robi jej gorąca czekoladę z cynamonem i goździkami i stawia na stoliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii no cos ty? *sciaga mu koszulke i ucieka* haha xd *wskakuje na sufit odbija sie od niego i spada tuz przed nia*i co teraz:> whee uuu eek , wiec to jednak matrix... *cmok i zwiewa dalej* nie matrix stare tylko moje mozliwosci zmiany grawitacji xd ...*zaczyna biec za nia po czym wskanuje na sciane obok zeby nie powpradac na krzeselka i stol i skacze w kierunku Chii przewracajac ja na kanape*ty wiesz co ja mysle odnosnie tematu twoich ciuszkow i nie tylko blaugh a ratunku xd teraz to ratunku tak?? neutral no ale na gg jakos nigdy nie wolasz ratunku jak ze mna jestes 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:26 am
Delein Rodzice, wystarczy, ze oni się stali... ale sa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:26 am
sweet_chii Delein Vykk Delein *puff* *idzie na strych* *trzaska drzwiami* hejka...a gdzie avsko?? Nie mam nastroju na avsko... u del-chan... ty tez masz na imie Magda? eek Tak...i nie narzekam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:27 am
Delein sweet_chii Delein Nie mam nastroju na avsko... u del-chan... ty tez masz na imie Magda? eek Tak...i nie narzekam... heh... a ja narzekam... i do tego sie urodzilas dzien po mnie... 3nodding + miesiac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:29 am
Malkavik Delein *wychodzi ze strychu, trzaska znowu* *siada w swoim fotelu* *agresor mode* Witaj... Jak mi dzisiaj ktoś podpadnie, to nie ręczę za siebie...wybaczcie, ale mam spieprzony humor, więc ostrzegam... *Robi jej gorąca czekoladę z cynamonem i goździkami i stawia na stoliku* *bierze i wypija połowę od razu* Dziękuję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:30 am
sweet_chii Delein Rodzice, wystarczy, ze oni się stali... ale sa? Tak, ale miejscami wolałabym, żeby sobie poszli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:31 am
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii uuu eek , wiec to jednak matrix... *cmok i zwiewa dalej* nie matrix stare tylko moje mozliwosci zmiany grawitacji xd ...*zaczyna biec za nia po czym wskanuje na sciane obok zeby nie powpradac na krzeselka i stol i skacze w kierunku Chii przewracajac ja na kanape*ty wiesz co ja mysle odnosnie tematu twoich ciuszkow i nie tylko blaugh a ratunku xd teraz to ratunku tak?? neutral no ale na gg jakos nigdy nie wolasz ratunku jak ze mna jestes 4laugh whee no co ty powiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:32 am
sweet_chii heh... a ja narzekam... i do tego sie urodzilas dzien po mnie... 3nodding + miesiac xp I - rok... Mi sie podoba to imię...cieszę się, że nie nazywam się na przykład Elwira albo Betina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|