|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:08 am
Christoff_Gangrell ninja Helou boyz unt girlz!!!!! xd Witaj Chris xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:10 am
Christoff_Gangrell ninja Helou boyz unt girlz!!!!! hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:11 am
Ntsumi_Aya BeeWolf_san Ntsumi_Aya BeeWolf_san Moge teraz zainstalowac ale bez treningu bede smniesznie grał no ale moge sie osmieszyc nie ma sprawy juz instaluje łUTeniemartw sie xd - to ja sie napewno osmiesze xd wież , że nie jestem dobra blaugh ... Dobra Dobra ... wink Zobaczymy jak to będzie ... eek ja nie chce przegrać z dziewczyna, ja nie lubie wogole przegrywac :/ ...hehe blaugh a jakie będą plansze? wink No jesli zagramy 1/1 to Proponuje Deck16 Curse i coś jeszcze ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:13 am
Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell ninja Helou boyz unt girlz!!!!! xd Witaj Chris xd xd xd Hey whee Hey Vykk zioooooom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:13 am
*puff* *idzie na strych* *trzaska drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:15 am
BeeWolf_san No jesli zagramy 1/1 to Proponuje Deck16 Curse i coś jeszcze ... blaugh deck'a znam na pamięć blaugh mam nadzieję, żę nie używasz 4 - czyli shock raifle (czy jakos tak xd ) witaj Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:17 am
Ntsumi_Aya BeeWolf_san No jesli zagramy 1/1 to Proponuje Deck16 Curse i coś jeszcze ... blaugh deck'a znam na pamięć blaugh mam nadzieję, żę nie używasz 4 - czyli shock raifle (czy jakos tak xd ) witaj Delein No to wspaniale to jak gramy teraz bo UT zainstalowałem już Moje namiary to " 62.179.81.14 " jak gramy to napisz i zakłądam ...
urzywam 4 czasem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* *idzie na strych* *trzaska drzwiami* ... *przytula i siada w swoim fotelu* Nie wiem co ci powiedziec. Witaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a zagrajmy razem w quake'a... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:18 am
Delein *puff* *idzie na strych* *trzaska drzwiami* hejka...a gdzie avsko??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:20 am
Malkavik Delein *puff* *idzie na strych* *trzaska drzwiami* ... *przytula i siada w swoim fotelu* Nie wiem co ci powiedziec. Witaj. *wychodzi ze strychu, trzaska znowu* *siada w swoim fotelu* *agresor mode* Witaj... Jak mi dzisiaj ktoś podpadnie, to nie ręczę za siebie...wybaczcie, ale mam spieprzony humor, więc ostrzegam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:20 am
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii no cos ty? *sciaga mu koszulke i ucieka* haha xd *wskakuje na sufit odbija sie od niego i spada tuz przed nia*i co teraz:> whee uuu eek , wiec to jednak matrix... *cmok i zwiewa dalej* nie matrix stare tylko moje mozliwosci zmiany grawitacji xd ...*zaczyna biec za nia po czym wskanuje na sciane obok zeby nie powpradac na krzeselka i stol i skacze w kierunku Chii przewracajac ja na kanape*ty wiesz co ja mysle odnosnie tematu twoich ciuszkow i nie tylko blaugh a ratunku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:21 am
sweet_chii a zagrajmy razem w quake'a... xd wreszcie ktos zadal rozsadne pytanie! chodzi o pierwszego kwejka oczywiscie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii a zagrajmy razem w quake'a... xd mozemy ale nie teraz razz ...jak tylko znajede gdzies swoejgo quake to mzoe pogramy wink ...BTW zpaomnialas na troche o gaii:>?? bo zguybilas rytm*mowi nadal na niej lezac razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein *puff* *idzie na strych* *trzaska drzwiami* ... *przytula i siada w swoim fotelu* Nie wiem co ci powiedziec. Witaj. *wychodzi ze strychu, trzaska znowu* *siada w swoim fotelu* *agresor mode* Witaj... Jak mi dzisiaj ktoś podpadnie, to nie ręczę za siebie...wybaczcie, ale mam spieprzony humor, więc ostrzegam... co siem stalo? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|