|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:57 am
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii masz fajna koszulke 3nodding mozesz mi ja sciagnac ale ci jej nie dam blaugh no cos ty? *sciaga mu koszulke i ucieka* haha xd *wskakuje na sufit odbija sie od niego i spada tuz przed nia*i co teraz:> whee uuu eek , wiec to jednak matrix... *cmok i zwiewa dalej* nie matrix stare tylko moje mozliwosci zmiany grawitacji xd ...*zaczyna biec za nia po czym wskanuje na sciane obok zeby nie powpradac na krzeselka i stol i skacze w kierunku Chii przewracajac ja na kanape*ty wiesz co ja mysle odnosnie tematu twoich ciuszkow i nie tylko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:58 am
Ntsumi_Aya BeeWolf_san sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? nieststy nie posiadam białych Boxerek w serduszka aszkoda... crying
Cześć kogo pstryknąć w nos ? xd xd xd xd już zrobiłeś to co miałeś zrobić? :> jeśli tak - kiedy pogramy ? blaugh Moge teraz zainstalowac ale bez treningu bede smniesznie grał no ale moge sie osmieszyc nie ma sprawy juz instaluje łUTe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:00 am
BeeWolf_san Moge teraz zainstalowac ale bez treningu bede smniesznie grał no ale moge sie osmieszyc nie ma sprawy juz instaluje łUTeniemartw sie xd - to ja sie napewno osmiesze xd wież , że nie jestem dobra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:00 am
ok ja spadam na angola paps all *wychodzi poprawiajac berecik i zabierajac ze swojego koszyka papiery zeszyt i książke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:01 am
M-Teen ok ja spadam na angola paps all *wychodzi poprawiajac berecik i zabierajac ze swojego koszyka papiery zeszyt i książke* pa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:01 am
Ntsumi_Aya opcy ja wygladam w miare podobnie.... nawet moj kot mi od czasu do czasu na glowie siedzi.... masz kota ? 0_o kocham koty 4laugh xd od dzieciństwa je uwielbiałam xd a teraz uwielbiam wilki, a koty nadal kocham xd xd xd mam kota o wdziecznym imieniu Hrabia....... wczesniej mialem kota imieniem Behemot ale ktos mi go podpierniczyl stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:02 am
Ntsumi_Aya BeeWolf_san Moge teraz zainstalowac ale bez treningu bede smniesznie grał no ale moge sie osmieszyc nie ma sprawy juz instaluje łUTeniemartw sie xd - to ja sie napewno osmiesze xd wież , że nie jestem dobra blaugh ... Dobra Dobra ... wink Zobaczymy jak to będzie ... eek ja nie chce przegrać z dziewczyna, ja nie lubie wogole przegrywac :/ ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:02 am
M-Teen ok ja spadam na angola paps all *wychodzi poprawiajac berecik i zabierajac ze swojego koszyka papiery zeszyt i książke* narka... opcy niezle... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:04 am
opcy Ntsumi_Aya opcy ja wygladam w miare podobnie.... nawet moj kot mi od czasu do czasu na glowie siedzi.... masz kota ? 0_o kocham koty 4laugh xd od dzieciństwa je uwielbiałam xd a teraz uwielbiam wilki, a koty nadal kocham xd xd xd mam kota o wdziecznym imieniu Hrabia....... wczesniej mialem kota imieniem Behemot ale ktos mi go podpierniczyl stressed fajne 3nodding biedaku =='' zawsze chciałam mieć zwierzaka stressed ale moi rodzice nie chcą , chociaż mam bigna chate =='' stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qurde, musze iść sad . Do zobaczenia wszystkich .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya M-Teen ok ja spadam na angola paps all *wychodzi poprawiajac berecik i zabierajac ze swojego koszyka papiery zeszyt i książke* pa ninja PS Ja tez mam kota.. tzn kotke ^^' ALe nikogo za bardzo tutaj nie wprawia w zachwyt jej imie bezpłciowe : NEKO w każdym badz razie w moim srodiwksu gdzie niewiedza co to manga i anime nawet sie takim przecudnym krajem jak Japonie nie interesują wprawia zachwyt mej oryginaklności.. a jak bede miała KOTA to go nazwe albo Szekspir xD albo Guevara 3nodding serio razz dobra serio spadam na ten angol baj baj >.< ''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:05 am
Vykk M-Teen ok ja spadam na angola paps all *wychodzi poprawiajac berecik i zabierajac ze swojego koszyka papiery zeszyt i książke* narka... opcy niezle... xd Behemot byl nazywany przez dzieciuchy z okolicy "czarnym diablem"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:06 am
opcy Vykk M-Teen ok ja spadam na angola paps all *wychodzi poprawiajac berecik i zabierajac ze swojego koszyka papiery zeszyt i książke* narka... opcy niezle... xd Behemot byl nazywany przez dzieciuchy z okolicy "czarnym diablem" xd narka quatryk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:07 am
BeeWolf_san Ntsumi_Aya BeeWolf_san Moge teraz zainstalowac ale bez treningu bede smniesznie grał no ale moge sie osmieszyc nie ma sprawy juz instaluje łUTeniemartw sie xd - to ja sie napewno osmiesze xd wież , że nie jestem dobra blaugh ... Dobra Dobra ... wink Zobaczymy jak to będzie ... eek ja nie chce przegrać z dziewczyna, ja nie lubie wogole przegrywac :/ ...hehe blaugh a jakie będą plansze? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|