Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10064 10065 10066 10067 10068 10069 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:40 am

Vykk
sweet_chii
mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii?
podobnie whee nie liczac futra na klacie ktore nosilem tu przez jakis czas razz xp whee blaugh xd

Qatryk
sweet_chii
mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii?
Nie ,raczej nie...

yhym, no to roznie...
ja w realu tylko na czarno z dodatkiem bialego, wiec zupelnie inaczje xd
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:41 am

M-Teen
sweet_chii
czy ja wiem?? raczej nie.. razz Ja mam takiego avka co mi sie podoba XD ale czasami mam nawet podobne rzeczy XD XD XD ekhem nienosze pluszowego kota na rece, trawy jako spodnicy kuli i sztucznych zebow? sweatdrop
chodzilo mi wiec o ogolna kolorystyke, bo ja ze staffem czy trojzebem tez przez miasto raczej nie paraduje xd

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:43 am

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
oo Vykkus ^^ *cmok*
^o^*cmoka ja rowniez* whee
masz fajna koszulke 3nodding
mozesz mi ja sciagnac ale ci jej nie dam blaugh
no cos ty? *sciaga mu koszulke i ucieka* haha xd
*wskakuje na sufit odbija sie od niego i spada tuz przed nia*i co teraz:> whee
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:44 am

sweet_chii
M-Teen
sweet_chii
czy ja wiem?? raczej nie.. razz Ja mam takiego avka co mi sie podoba XD ale czasami mam nawet podobne rzeczy XD XD XD ekhem nienosze pluszowego kota na rece, trawy jako spodnicy kuli i sztucznych zebow? sweatdrop
chodzilo mi wiec o ogolna kolorystyke, bo ja ze staffem czy trojzebem tez przez miasto raczej nie paraduje xd
szkoda xd ...a w tej kolorysytce czarnej ... whee ...no z reszta sama wiesz razz

Vykk

Ntsumi_Aya

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:44 am

M-Teen
sweet_chii
hmmm ja...? jedynie z tego jakie ubranka mam na gai to tylko moje ukochane skarpetki blaugh
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:46 am

Ntsumi_Aya
M-Teen
sweet_chii
hmmm ja...? jedynie z tego jakie ubranka mam na gai to tylko moje ukochane skarpetki blaugh
pochwale sie ze ja własnie takie same mam na sobie XD
Chii spoko wink

M-Teen

Ntsumi_Aya

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:47 am

M-Teen
Chii spoko wink
teraz ? 0_o ja też!! xd xd
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:48 am

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
masz fajna koszulke 3nodding
mozesz mi ja sciagnac ale ci jej nie dam blaugh
no cos ty? *sciaga mu koszulke i ucieka* haha xd
*wskakuje na sufit odbija sie od niego i spada tuz przed nia*i co teraz:> whee
uuu eek , wiec to jednak matrix...
*cmok i zwiewa dalej*

sweet_chii

sweet_chii

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:50 am

Vykk
sweet_chii
M-Teen
sweet_chii
szkoda xd ...a w tej kolorysytce czarnej ... whee ...no z reszta sama wiesz razz
co wiem? surprised
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:51 am

Ntsumi_Aya
M-Teen
Chii spoko wink
ja tesh mam takie czarno-biale skarpetki ale nie na sobie :p, mam jeszcze czerwono-czarne i to po kilka par xd

sweet_chii

Ntsumi_Aya

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:53 am

sweet_chii
Ntsumi_Aya
M-Teen
Chii spoko wink
ja tesh mam takie czarno-biale skarpetki ale nie na sobie :p, mam jeszcze czerwono-czarne i to po kilka par xd
xd ja mam jeszcze, ale takie specjalne getry* czerwono - białe

*getry - skarpetki przedłużane trochę ponad kolana 3nodding
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:53 am

ja wygladam w miare podobnie....
nawet moj kot mi od czasu do czasu na glowie siedzi....

opcy

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:54 am

sweet_chii

nieststy nie posiadam białych Boxerek w serduszka aszkoda... crying

Cześć kogo pstryknąć w nos ?
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:56 am

opcy
ja wygladam w miare podobnie....
nawet moj kot mi od czasu do czasu na glowie siedzi....
masz kota ? 0_o kocham koty 4laugh xd od dzieciństwa je uwielbiałam xd a teraz uwielbiam wilki, a koty nadal kocham xd xd xd

Ntsumi_Aya

Ntsumi_Aya

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:57 am

BeeWolf_san
sweet_chii

nieststy nie posiadam białych Boxerek w serduszka aszkoda... crying

Cześć kogo pstryknąć w nos ?
xd xd xd xd

już zrobiłeś to co miałeś zrobić? :>
jeśli tak - kiedy pogramy ? blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10064 10065 10066 10067 10068 10069 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games