|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:40 am
Vykk sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? podobnie whee nie liczac futra na klacie ktore nosilem tu przez jakis czas razz xp whee blaugh xd Qatryk sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? Nie ,raczej nie...yhym, no to roznie... ja w realu tylko na czarno z dodatkiem bialego, wiec zupelnie inaczje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:41 am
M-Teen sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? czy ja wiem?? raczej nie.. razz Ja mam takiego avka co mi sie podoba XD ale czasami mam nawet podobne rzeczy XD XD XD ekhem nienosze pluszowego kota na rece, trawy jako spodnicy kuli i sztucznych zebow? sweatdrop chodzilo mi wiec o ogolna kolorystyke, bo ja ze staffem czy trojzebem tez przez miasto raczej nie paraduje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:43 am
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk ^o^*cmoka ja rowniez* whee masz fajna koszulke 3nodding mozesz mi ja sciagnac ale ci jej nie dam blaugh no cos ty? *sciaga mu koszulke i ucieka* haha xd *wskakuje na sufit odbija sie od niego i spada tuz przed nia*i co teraz:> whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:44 am
sweet_chii M-Teen sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? czy ja wiem?? raczej nie.. razz Ja mam takiego avka co mi sie podoba XD ale czasami mam nawet podobne rzeczy XD XD XD ekhem nienosze pluszowego kota na rece, trawy jako spodnicy kuli i sztucznych zebow? sweatdrop chodzilo mi wiec o ogolna kolorystyke, bo ja ze staffem czy trojzebem tez przez miasto raczej nie paraduje xd szkoda xd ...a w tej kolorysytce czarnej ... whee ...no z reszta sama wiesz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:44 am
M-Teen sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? czy ja wiem?? raczej nie.. razz Ja mam takiego avka co mi sie podoba XD ale czasami mam nawet podobne rzeczy XD XD XD ekhem nienosze pluszowego kota na rece, trawy jako spodnicy kuli i sztucznych zebow? sweatdrop hmmm ja...? jedynie z tego jakie ubranka mam na gai to tylko moje ukochane skarpetki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:46 am
Ntsumi_Aya M-Teen sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? czy ja wiem?? raczej nie.. razz Ja mam takiego avka co mi sie podoba XD ale czasami mam nawet podobne rzeczy XD XD XD ekhem nienosze pluszowego kota na rece, trawy jako spodnicy kuli i sztucznych zebow? sweatdrop hmmm ja...? jedynie z tego jakie ubranka mam na gai to tylko moje ukochane skarpetki blaugh pochwale sie ze ja własnie takie same mam na sobie XD Chii spoko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:47 am
M-Teen pochwale sie ze ja własnie takie same mam na sobie XD Chii spoko wink teraz ? 0_o ja też!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:48 am
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii masz fajna koszulke 3nodding mozesz mi ja sciagnac ale ci jej nie dam blaugh no cos ty? *sciaga mu koszulke i ucieka* haha xd *wskakuje na sufit odbija sie od niego i spada tuz przed nia*i co teraz:> whee uuu eek , wiec to jednak matrix... *cmok i zwiewa dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:50 am
Vykk sweet_chii M-Teen sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? czy ja wiem?? raczej nie.. razz Ja mam takiego avka co mi sie podoba XD ale czasami mam nawet podobne rzeczy XD XD XD ekhem nienosze pluszowego kota na rece, trawy jako spodnicy kuli i sztucznych zebow? sweatdrop chodzilo mi wiec o ogolna kolorystyke, bo ja ze staffem czy trojzebem tez przez miasto raczej nie paraduje xd szkoda xd ...a w tej kolorysytce czarnej ... whee ...no z reszta sama wiesz razz co wiem? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:51 am
Ntsumi_Aya M-Teen pochwale sie ze ja własnie takie same mam na sobie XD Chii spoko wink teraz ? 0_o ja też!! xd xd ja tesh mam takie czarno-biale skarpetki ale nie na sobie :p, mam jeszcze czerwono-czarne i to po kilka par xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:53 am
sweet_chii Ntsumi_Aya M-Teen pochwale sie ze ja własnie takie same mam na sobie XD Chii spoko wink teraz ? 0_o ja też!! xd xd ja tesh mam takie czarno-biale skarpetki ale nie na sobie :p, mam jeszcze czerwono-czarne i to po kilka par xd xd ja mam jeszcze, ale takie specjalne getry* czerwono - białe *getry - skarpetki przedłużane trochę ponad kolana 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:53 am
ja wygladam w miare podobnie.... nawet moj kot mi od czasu do czasu na glowie siedzi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:54 am
sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? nieststy nie posiadam białych Boxerek w serduszka aszkoda... crying
Cześć kogo pstryknąć w nos ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:56 am
opcy ja wygladam w miare podobnie.... nawet moj kot mi od czasu do czasu na glowie siedzi.... masz kota ? 0_o kocham koty 4laugh xd od dzieciństwa je uwielbiałam xd a teraz uwielbiam wilki, a koty nadal kocham xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:57 am
BeeWolf_san sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? nieststy nie posiadam białych Boxerek w serduszka aszkoda... crying
Cześć kogo pstryknąć w nos ? xd xd xd xd już zrobiłeś to co miałeś zrobić? :> jeśli tak - kiedy pogramy ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|