|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:33 am
^o^*cmoka ja rowniez* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:34 am
opcy Qatryk opcy Qatryk Witaj Lethiel. Hmm... No można powiedzieć , że mnie tu nie było z dw�ch powod�w: 1- nie maiłem czasy 2- zbytnio mi się nie chciało. Ale teraz już nie będzie dłuzszych przerw w uczenszczaniu na Gai smile Mam do ciebie pytanie... Skąd moge dostać tego kota i za ile? Marketplace..... z 7k kosztuja..... To szkoda, bo ja nie moge nic kupywać z marketplace sad sad sad sad to zajrzyj na exchange.. Na co ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:35 am
Vykk ^o^*cmoka ja rowniez* whee masz fajna koszulke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:35 am
Lethiel M-Teen Lethiel M-Teen BOŻE! NASZA PRZYSZŁOŚC! GŁUPIE MATOŁY!!!!! Nienawidze dzieci młodszych ode mnie, naparwde mam ich po ta *robi niewiedzialna kreske nad glowa szybkim ruchem* yyyyygh!!!! mad witaj Mciu *przytuuuuuuuuuuuuul* rozumiem cie.. mieszkam obok gimnazioom i podstawoowki.. ziomy opanowooja świat stare ygh paranoja.. jeden byl ryzy i sie najabardziej wymadrzal.. amle to jak nie wiem.. chcialam tam wrocici i dowalic im tesktem pelnym ironii i slodkosci zeby sie dzieciak speszyla le mi kumpela nie pozowlila bo powiedziala ze to bez sesnu! ASZKODA YGHHHR jak ja bym ! I TO JEST NASZA PRZYSZŁOŚĆ!? stressed xp ech... my jestesmy przyszloscią wink xd a malych gloopich ziomali sie pozbedziemy :> TAK! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:36 am
sweet_chii Vykk ^o^*cmoka ja rowniez* whee masz fajna koszulke 3nodding mozesz mi ja sciagnac ale ci jej nie dam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:36 am
mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? podobnie whee nie liczac futra na klacie ktore nosilem tu przez jakis czas razz xp whee blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sweet_chii Vykk ^o^*cmoka ja rowniez* whee masz fajna koszulke 3nodding mozesz mi ja sciagnac ale ci jej nie dam blaugh no cos ty? *sciaga mu koszulke i ucieka* haha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:38 am
[ Kaku ] Mam gmail, ale nie uzywam. Ma problemy z klientem pocztowym opery7xx wiec zostalem przy dawnym koncie na o2. Gmail zapewnia +2gb na poczte? Niezle, niebardzo wiem jak to wykorzystac, ale..dobrze miec zapas, kiedy jako spam zaczniesz dostawac fragmenty filmow. ja wlasnie przed chwila ustawilem na kliencie z opery i u mnie dziala... po pierwsze uruchom obsluge pop w ustawieniach konta (przez www i do tego trzeba w eksplorerze stronke otworzyc...) a w ustawieniach serwera wpisac takie porty i adresy i wlaczyc "bezpieczne polaczenie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? Nie ,raczej nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:39 am
sweet_chii mam takie pytanko, wy sie ubieracie w realu podobnie kolorystycznie przynajmniej jak na Gaii? czy ja wiem?? raczej nie.. razz Ja mam takiego avka co mi sie podoba XD ale czasami mam nawet podobne rzeczy XD XD XD ekhem nienosze pluszowego kota na rece, trawy jako spodnicy kuli i sztucznych zebow? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|