Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10062 10063 10064 10065 10066 10067 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:28 am

M-Teen
BOŻE! NASZA PRZYSZŁOŚC! GŁUPIE MATOŁY!!!!! Nienawidze dzieci młodszych ode mnie, naparwde mam ich po ta *robi niewiedzialna kreske nad glowa szybkim ruchem* yyyyygh!!!! mad

witaj Mciu *przytuuuuuuuuuuuuul*
rozumiem cie.. mieszkam obok gimnazioom i podstawoowki.. ziomy opanowooja świat stare
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:29 am

sweet_chii
heja wam xd
Witaj Sweet Chii . My się znamy? bo zdaje mi się, że nie. A więc miło mi, ja jestam Qatryk smile *uśmiecha się przyjaźnie*

Qatryk

novelin

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:30 am

Hey Chii ^^

Cześć eMciu ^^ - znam to skądś razz

opcy
Qatryk
Witaj Lethiel. Hmm... No można powiedzieć , że mnie tu nie było z dw�ch powod�w: 1- nie maiłem czasy 2- zbytnio mi się nie chciało. Ale teraz już nie będzie dłuzszych przerw w uczenszczaniu na Gai smile Mam do ciebie pytanie... Skąd moge dostać tego kota i za ile?
Marketplace.....
z 7k kosztuja.....
To szkoda, bo ja nie moge nic kupywać z marketplace sad sad sad sad

Qatryk

Lethiel

Tipsy Lunatic

sweet_chii
heja wam xd
witaj 4laugh
*przytuuuuuuuuul*

Opcy !! on sie mnie pytal !! :> xd

Qatryk
sweet_chii
heja wam xd
Witaj Sweet Chii . My się znamy? bo zdaje mi się, że nie. A więc miło mi, ja jestam Qatryk smile *uśmiecha się przyjaźnie*
jestem chii ^^, milo mi poznac *podaje lapke* 3nodding

sweet_chii

[ Kaku ]

opcy
[ Kaku ]
opcy
Vykk
e lol w jakis sposob??
ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ...
nie wiem...
w kazdym razie tam wielkosc konta rosnie z czasem.....
z tego co przeczytalem....
Sory, ze sie wtrace. O jakim koncie mowicie?

gmail
3nodding

Mam gmail, ale nie uzywam. Ma problemy z klientem pocztowym opery7xx wiec zostalem przy dawnym koncie na o2. Gmail zapewnia +2gb na poczte? Niezle, niebardzo wiem jak to wykorzystac, ale..dobrze miec zapas, kiedy jako spam zaczniesz dostawac fragmenty filmow.
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:31 am

sweet_chii
heja wam xd
hejcia Chii whee

Vykk

M-Teen

Lethiel
M-Teen
BOŻE! NASZA PRZYSZŁOŚC! GŁUPIE MATOŁY!!!!! Nienawidze dzieci młodszych ode mnie, naparwde mam ich po ta *robi niewiedzialna kreske nad glowa szybkim ruchem* yyyyygh!!!! mad

rozumiem cie.. mieszkam obok gimnazioom i podstawoowki.. ziomy opanowooja świat stare
ygh paranoja.. jeden byl ryzy i sie najabardziej wymadrzal.. amle to jak nie wiem.. chcialam tam wrocici i dowalic im tesktem pelnym ironii i slodkosci zeby sie dzieciak speszyla le mi kumpela nie pozowlila bo powiedziala ze to bez sesnu! ASZKODA YGHHHR jak ja bym ! I TO JEST NASZA PRZYSZŁOŚĆ!? stressed xp

Qatryk
opcy
Qatryk
Witaj Lethiel. Hmm... No można powiedzieć , że mnie tu nie było z dw�ch powod�w: 1- nie maiłem czasy 2- zbytnio mi się nie chciało. Ale teraz już nie będzie dłuzszych przerw w uczenszczaniu na Gai smile Mam do ciebie pytanie... Skąd moge dostać tego kota i za ile?
Marketplace.....
z 7k kosztuja.....
To szkoda, bo ja nie moge nic kupywać z marketplace sad sad sad sad
to zajrzyj na exchange..

opcy

sweet_chii

novelin
Hey Chii ^^

Cześć eMciu ^^ - znam to skądś razz

hej nove, hej lethi smile
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:32 am

Vykk
sweet_chii
heja wam xd
hejcia Chii whee
oo Vykkus ^^ *cmok*

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:32 am

hejka eMka
[ Kaku ]
opcy
[ Kaku ]
opcy
Vykk
e lol w jakis sposob??
ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ...
nie wiem...
w kazdym razie tam wielkosc konta rosnie z czasem.....
z tego co przeczytalem....
Sory, ze sie wtrace. O jakim koncie mowicie?

gmail
3nodding

Mam gmail, ale nie uzywam. Ma problemy z klientem pocztowym opery7xx wiec zostalem przy dawnym koncie na o2. Gmail zapewnia +2gb na poczte? Niezle, niebardzo wiem jak to wykorzystac, ale..dobrze miec zapas, kiedy jako spam zaczniesz dostawac fragmenty filmow.
albo cale w Rvmb xp tam sie caly film miesci w 200-300MB
whee xp 3nodding blaugh xd
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:33 am

[ Message temporarily off-line ]

Qatryk

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 8:33 am

M-Teen
Lethiel
M-Teen

ygh paranoja.. jeden byl ryzy i sie najabardziej wymadrzal.. amle to jak nie wiem.. chcialam tam wrocici i dowalic im tesktem pelnym ironii i slodkosci zeby sie dzieciak speszyla le mi kumpela nie pozowlila bo powiedziala ze to bez sesnu! ASZKODA YGHHHR jak ja bym ! I TO JEST NASZA PRZYSZŁOŚĆ!? stressed xp

ech... my jestesmy przyszloscią wink xd
a malych gloopich ziomali sie pozbedziemy :>
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10062 10063 10064 10065 10066 10067 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games