|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:28 am
M-Teen BOŻE! NASZA PRZYSZŁOŚC! GŁUPIE MATOŁY!!!!! Nienawidze dzieci młodszych ode mnie, naparwde mam ich po ta *robi niewiedzialna kreske nad glowa szybkim ruchem* yyyyygh!!!! mad witaj Mciu *przytuuuuuuuuuuuuul* rozumiem cie.. mieszkam obok gimnazioom i podstawoowki.. ziomy opanowooja świat stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:29 am
Witaj Sweet Chii . My się znamy? bo zdaje mi się, że nie. A więc miło mi, ja jestam Qatryk smile *uśmiecha się przyjaźnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:30 am
Hey Chii ^^
Cześć eMciu ^^ - znam to skądś razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Qatryk Witaj Lethiel. Hmm... No można powiedzieć , że mnie tu nie było z dw�ch powod�w: 1- nie maiłem czasy 2- zbytnio mi się nie chciało. Ale teraz już nie będzie dłuzszych przerw w uczenszczaniu na Gai smile Mam do ciebie pytanie... Skąd moge dostać tego kota i za ile? Marketplace..... z 7k kosztuja..... To szkoda, bo ja nie moge nic kupywać z marketplace sad sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* Opcy !! on sie mnie pytal !! :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Witaj Sweet Chii . My się znamy? bo zdaje mi się, że nie. A więc miło mi, ja jestam Qatryk smile *uśmiecha się przyjaźnie* jestem chii ^^, milo mi poznac *podaje lapke* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy [ Kaku ] opcy Vykk e lol w jakis sposob?? ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ... nie wiem... w kazdym razie tam wielkosc konta rosnie z czasem..... z tego co przeczytalem.... Sory, ze sie wtrace. O jakim koncie mowicie? gmail 3nodding Mam gmail, ale nie uzywam. Ma problemy z klientem pocztowym opery7xx wiec zostalem przy dawnym koncie na o2. Gmail zapewnia +2gb na poczte? Niezle, niebardzo wiem jak to wykorzystac, ale..dobrze miec zapas, kiedy jako spam zaczniesz dostawac fragmenty filmow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen BOŻE! NASZA PRZYSZŁOŚC! GŁUPIE MATOŁY!!!!! Nienawidze dzieci młodszych ode mnie, naparwde mam ich po ta *robi niewiedzialna kreske nad glowa szybkim ruchem* yyyyygh!!!! mad witaj Mciu *przytuuuuuuuuuuuuul* rozumiem cie.. mieszkam obok gimnazioom i podstawoowki.. ziomy opanowooja świat stare ygh paranoja.. jeden byl ryzy i sie najabardziej wymadrzal.. amle to jak nie wiem.. chcialam tam wrocici i dowalic im tesktem pelnym ironii i slodkosci zeby sie dzieciak speszyla le mi kumpela nie pozowlila bo powiedziala ze to bez sesnu! ASZKODA YGHHHR jak ja bym ! I TO JEST NASZA PRZYSZŁOŚĆ!? stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk opcy Qatryk Witaj Lethiel. Hmm... No można powiedzieć , że mnie tu nie było z dw�ch powod�w: 1- nie maiłem czasy 2- zbytnio mi się nie chciało. Ale teraz już nie będzie dłuzszych przerw w uczenszczaniu na Gai smile Mam do ciebie pytanie... Skąd moge dostać tego kota i za ile? Marketplace..... z 7k kosztuja..... To szkoda, bo ja nie moge nic kupywać z marketplace sad sad sad sad to zajrzyj na exchange..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Hey Chii ^^ Cześć eMciu ^^ - znam to skądś razz hej nove, hej lethi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:32 am
hejka eMka [ Kaku ] opcy [ Kaku ] opcy Vykk e lol w jakis sposob?? ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ... nie wiem... w kazdym razie tam wielkosc konta rosnie z czasem..... z tego co przeczytalem.... Sory, ze sie wtrace. O jakim koncie mowicie? gmail 3nodding Mam gmail, ale nie uzywam. Ma problemy z klientem pocztowym opery7xx wiec zostalem przy dawnym koncie na o2. Gmail zapewnia +2gb na poczte? Niezle, niebardzo wiem jak to wykorzystac, ale..dobrze miec zapas, kiedy jako spam zaczniesz dostawac fragmenty filmow. albo cale w Rvmb xp tam sie caly film miesci w 200-300MB whee xp 3nodding blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:33 am
M-Teen Lethiel M-Teen BOŻE! NASZA PRZYSZŁOŚC! GŁUPIE MATOŁY!!!!! Nienawidze dzieci młodszych ode mnie, naparwde mam ich po ta *robi niewiedzialna kreske nad glowa szybkim ruchem* yyyyygh!!!! mad witaj Mciu *przytuuuuuuuuuuuuul* rozumiem cie.. mieszkam obok gimnazioom i podstawoowki.. ziomy opanowooja świat stare ygh paranoja.. jeden byl ryzy i sie najabardziej wymadrzal.. amle to jak nie wiem.. chcialam tam wrocici i dowalic im tesktem pelnym ironii i slodkosci zeby sie dzieciak speszyla le mi kumpela nie pozowlila bo powiedziala ze to bez sesnu! ASZKODA YGHHHR jak ja bym ! I TO JEST NASZA PRZYSZŁOŚĆ!? stressed xp ech... my jestesmy przyszloscią wink xd a malych gloopich ziomali sie pozbedziemy :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|