|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:21 am
opcy Vykk opcy hej wszystkim...... u mnie leci: Tricky [Maxinquaye #01] Overcome [4:30] 3nodding we[l]come back wszystko juz dziala..... musialem obsluge pop wlaczyc w tym koncie..... ogolnie konto swietne..... i mam 2067Mb a nie jeden giga! e lol w jakis sposob?? ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:22 am
Vykk e lol w jakis sposob?? ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ... nie wiem... w kazdym razie tam wielkosc konta rosnie z czasem..... z tego co przeczytalem.... Hej novelin!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka...ciebie tez jaksi czas tu nie widzialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:23 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:24 am
opcy Vykk e lol w jakis sposob?? ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ... nie wiem... w kazdym razie tam wielkosc konta rosnie z czasem..... z tego co przeczytalem.... Sory, ze sie wtrace. O jakim koncie mowicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk e lol w jakis sposob?? ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ... nie wiem... w kazdym razie tam wielkosc konta rosnie z czasem..... z tego co przeczytalem.... Hej novelin! lol rzeczysiwsice XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ano jakoś tak wyszło, ze mnie nie bylo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:25 am
*sciaga naruto chapter 255 * 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:26 am
BOŻE! NASZA PRZYSZŁOŚC! GŁUPIE MATOŁY!!!!! Nienawidze dzieci młodszych ode mnie, naparwde mam ich po ta *robi niewiedzialna kreske nad glowa szybkim ruchem* yyyyygh!!!! mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] opcy Vykk e lol w jakis sposob?? ja mam 1GB a przytnajmniej miaklem z tego co pamietam ... nie wiem... w kazdym razie tam wielkosc konta rosnie z czasem..... z tego co przeczytalem.... Sory, ze sie wtrace. O jakim koncie mowicie? gmail 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 8:28 am
Qatryk Witaj Lethiel. Hmm... No można powiedzieć , że mnie tu nie było z dw�ch powod�w: 1- nie maiłem czasy 2- zbytnio mi się nie chciało. Ale teraz już nie będzie dłuzszych przerw w uczenszczaniu na Gai smile Mam do ciebie pytanie... Skąd moge dostać tego kota i za ile? Marketplace..... z 7k kosztuja.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|