|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:14 am
YumiTao Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop moj czasem robi sie zółty xd hey wszystkim whee moj sie robi zolty, obraz sie skurcza i jakby splywa do srodka i do dolnej krawedzi ekranu i troche przy tym syczy... i potem robi sie czarny i nic juz nie widac... a ogolnie to tu lataja ciagle jakies fale, paski i obraz czasem miga, albo znika papcie!!! bye bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:18 am
Jaswinder YumiTao Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop moj czasem robi sie zółty xd hey wszystkim whee moj sie robi zolty, obraz sie skurcza i jakby splywa do srodka i do dolnej krawedzi ekranu i troche przy tym syczy... i potem robi sie czarny i nic juz nie widac... a ogolnie to tu lataja ciagle jakies fale, paski i obraz czasem miga, albo znika papcie!!! bye bye moze nalezy mu sie pozadne lanie biggrin u mnie to skutkuje i po chwili zaczyna normlanie działac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:22 am
YumiTao Jaswinder YumiTao Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop moj czasem robi sie zółty xd hey wszystkim whee moj sie robi zolty, obraz sie skurcza i jakby splywa do srodka i do dolnej krawedzi ekranu i troche przy tym syczy... i potem robi sie czarny i nic juz nie widac... a ogolnie to tu lataja ciagle jakies fale, paski i obraz czasem miga, albo znika papcie!!! bye bye moze nalezy mu sie pozadne lanie biggrin u mnie to skutkuje i po chwili zaczyna normlanie działac xd u mnie dziala ten sposob jak mi tylko cos siepspieprzy na kompie to pierwsze co to wyrzywam sie na monitorze albo na calej stacji roboczej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:26 am
moj niekiedy na fioletowo swieci....... ale ja mam wtyczke zdupiona.....
i co Vykk doszlo?
@Yumi: heja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:29 am
Vykk YumiTao hehe wkoncu sam sie prosi wink nie dobry monitor nie dobra stacja dysk�w whee ...czasem za to ze plyta nie chce sie zaladowac tez mu sie oberwie...a jak mem nerwy to nawet z kopa xp ja mojego kompa przestalem kopac bo mam otwarta obudowe i jeszcze jakas karte polamie..... xp za to wyzywam sie na klawiaturze.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:29 am
Vykk YumiTao hehe wkoncu sam sie prosi wink nie dobry monitor nie dobra stacja dysk whee ...czasem za to ze plyta nie chce sie zaladowac tez mu sie oberwie...a jak mem nerwy to nawet z kopa xp wiesz co jak mozesz go tak nie dobrze traktowac xd on chce byc dobrym komputerem xd to nie jego wina ze sciagasz te nie ładne filmy i potem sie zacina blaugh on cie kocha xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:31 am
Spadam cos zjesc narazie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:31 am
witajcie 4laugh ...
jak milo pracowac na dzialajacym kompooteq xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:33 am
opcy moj niekiedy na fioletowo swieci....... ale ja mam wtyczke zdupiona..... i co Vykk doszlo? @Yumi: heja! nie sprawdzalem sweatdrop zaraz to zrobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:33 am