|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:34 am
Malkavik Witajcie. domokun Now Playying: Finntroll - Nattfodd hej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:36 am
Hej Malkavik! lece na obiad...... mejl idzie w miedzyczasie.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:37 am
opcy Hej Malkavik! lece na obiad...... mejl idzie w miedzyczasie......... smacznego...spox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:37 am
opcy Hej Malkavik! lece na obiad...... mejl idzie w miedzyczasie......... Ja też tylko się witam i idę siamac. BRB.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:42 am
Malkavik opcy Hej Malkavik! lece na obiad...... mejl idzie w miedzyczasie......... Ja też tylko się witam i idę siamac. BRB. smacznego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:51 am
Dzięki. Było smacznie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:51 am
hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:54 am
Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop Siada? W jaki sposób? Sprawdź kable.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:55 am
Malkavik Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop Siada? W jaki sposób? Sprawdź kable. nooo... ma z 8 latek i był często używany... takie rzeczy się zdarzają, że coś się psuje... ma prawo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:57 am
Jaswinder Malkavik Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop Siada? W jaki sposób? Sprawdź kable. nooo... ma z 8 latek i był często używany... takie rzeczy się zdarzają, że coś się psuje... ma prawo sweatdrop Zużycie materiału, błąd ludzki, rozpad.. proza życia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:02 am
Jaswinder Malkavik Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop Siada? W jaki sposób? Sprawdź kable. nooo... ma z 8 latek i był często używany... takie rzeczy się zdarzają, że coś się psuje... ma prawo sweatdrop tai kineskop juz nei wytrzymuje...moj kumpel mial tak samo ale dzialal mu po 2 godzinach odpoczynku potem dzialal z godzine do 4 i znowu to samo sweatdrop przykry przypadek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:09 am
Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop moj czasem robi sie zółty xd hey wszystkim whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:10 am
YumiTao Jaswinder hej... monitor mi siada, wiec nie wiem na jak dlugo tu jestem... sweatdrop moj czasem robi sie zółty xd hey wszystkim whee hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:11 am