|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:07 am
M-Teen dobra sapdam kaleczyc gre XD blaugh pozdr bede moze wieczorkiem jak nie wczesniej ^^' paps *wylatuje zkaldajac na siebie blluze* pa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:08 am
M-Teen dobra sapdam kaleczyc gre XD blaugh pozdr bede moze wieczorkiem jak nie wczesniej ^^' paps *wylatuje zkaldajac na siebie blluze* pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:08 am
M-Teen *patrzy na omi* lol .. wyglądasz jak młoda lwica wink bardzo fajnie ^^ Christoff_Gangrell To pewnie przez zazdrosne użytkowniczki ktore pozazdrosciły ci urody... blaugh dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:09 am
Vykk opcy Vykk opcy @Vykk: jak sie nazywa ta najnowsza ksiazka z Nowej Ery Jedi ?? najnowsza jaka zobaczylem i jaka posiadam to ostatnie proroctwo...ejsli chodzi o polske a jesli chodzi o amerykanskie to zaraz zobaczenajnowsza amerykanska ksiazka z tej serii sie nazywa "The unifying force" bo mam ja sciagnieta..... jak nie przeszkadza ci czytanie po angielsku to moge ci rzucic na poczte.... dawaj dawaj dawaj dawaj adres....... i sciagnij sobie microsoft reader'a bo ksiazka jest w formacie .lit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:10 am
Omega Sun M-Teen *patrzy na omi* lol .. wyglądasz jak młoda lwica wink bardzo fajnie ^^ Christoff_Gangrell To pewnie przez zazdrosne użytkowniczki ktore pozazdrosciły ci urody... blaugh dziekuje whee Niema zaco whee Dobra ja sie zrywam jak na razie bede o18 3nodding papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:11 am
bo sciagam sobie zalegle ksiazeczki... mam juz: Star Wars - New Jedi Order - Dark Journey.lit Star Wars - New Jedi Order - Destiny's Way.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic II - Refugee.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic III - Reunion.lit Star Wars - New Jedi Order - The Enemy Lines - Rebel Dreams.lit Star Wars - New Jedi Order - The Final Prophecy.lit Star Wars - New Jedi Order - The Unifying Force.lit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:12 am
opcy Vykk opcy Vykk opcy @Vykk: jak sie nazywa ta najnowsza ksiazka z Nowej Ery Jedi ?? najnowsza jaka zobaczylem i jaka posiadam to ostatnie proroctwo...ejsli chodzi o polske a jesli chodzi o amerykanskie to zaraz zobaczenajnowsza amerykanska ksiazka z tej serii sie nazywa "The unifying force" bo mam ja sciagnieta..... jak nie przeszkadza ci czytanie po angielsku to moge ci rzucic na poczte.... dawaj dawaj dawaj dawaj adres....... i sciagnij sobie microsoft reader'a bo ksiazka jest w formacie .lit vykkurwisty.gracz@gmail.com gg 3320200 btw...skad mam to k.urde sciagnac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:13 am
opcy bo sciagam sobie zalegle ksiazeczki... mam juz: Star Wars - New Jedi Order - Dark Journey.lit Star Wars - New Jedi Order - Destiny's Way.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic II - Refugee.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic III - Reunion.lit Star Wars - New Jedi Order - The Enemy Lines - Rebel Dreams.lit Star Wars - New Jedi Order - The Final Prophecy.lit Star Wars - New Jedi Order - The Unifying Force.lit xd miłej lektury xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:14 am
Ntsumi_Aya opcy bo sciagam sobie zalegle ksiazeczki... mam juz: Star Wars - New Jedi Order - Dark Journey.lit Star Wars - New Jedi Order - Destiny's Way.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic II - Refugee.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic III - Reunion.lit Star Wars - New Jedi Order - The Enemy Lines - Rebel Dreams.lit Star Wars - New Jedi Order - The Final Prophecy.lit Star Wars - New Jedi Order - The Unifying Force.lit xd miłej lektury xd opcy zarzucaj mi wszystkie na maila biggrin moge miec do 50MB jeden list biggrin wiec sie zmiescza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:18 am
ok ide grac w ut ninja jakby ktos chcial sie przylaczyc to jestem na serverze 213.230.200.213:7733 pod nikiem (oczywiście) Aya xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:19 am
Vykk Ntsumi_Aya opcy bo sciagam sobie zalegle ksiazeczki... mam juz: Star Wars - New Jedi Order - Dark Journey.lit Star Wars - New Jedi Order - Destiny's Way.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic II - Refugee.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic III - Reunion.lit Star Wars - New Jedi Order - The Enemy Lines - Rebel Dreams.lit Star Wars - New Jedi Order - The Final Prophecy.lit Star Wars - New Jedi Order - The Unifying Force.lit xd miłej lektury xd opcy zarzucaj mi wszystkie na maila biggrin moge miec do 50MB jeden list biggrin wiec sie zmiescza biggrin poczekaj chwile bo zapuscilem mass downloada (praktycznie wszystkie z Nowej Ery Jedi....) i wlasnie mi trzy doszly!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:28 am
opcy Vykk Ntsumi_Aya opcy bo sciagam sobie zalegle ksiazeczki... mam juz: Star Wars - New Jedi Order - Dark Journey.lit Star Wars - New Jedi Order - Destiny's Way.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic II - Refugee.lit Star Wars - New Jedi Order - Force Heretic III - Reunion.lit Star Wars - New Jedi Order - The Enemy Lines - Rebel Dreams.lit Star Wars - New Jedi Order - The Final Prophecy.lit Star Wars - New Jedi Order - The Unifying Force.lit xd miłej lektury xd opcy zarzucaj mi wszystkie na maila biggrin moge miec do 50MB jeden list biggrin wiec sie zmiescza biggrin poczekaj chwile bo zapuscilem mass downloada (praktycznie wszystkie z Nowej Ery Jedi....) i wlasnie mi trzy doszly! tsuke!!!!!!!!!!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:30 am
Ntsumi_Aya ok ide grac w ut ninja jakby ktos chcial sie przylaczyc to jestem na serverze 213.230.200.213:7733 pod nikiem (oczywiście) Aya xd narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|