|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:32 pm
Malkavik Dzięki za wyjaśnienie.. stare blaugh znasz Today is the Day? Też niezły kawał bryndzy.. czasem ucho boli ale da się słuchać. Ostatnio u znajomka słuchałem Impetigo.. ale tego się nie da słuchać.. ;P nie znam......... a co do albumow ciezko sluchalnych to ja powiem Aphex Twin - Drukqs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:38 pm
opcy Malkavik Dzięki za wyjaśnienie.. stare blaugh znasz Today is the Day? Też niezły kawał bryndzy.. czasem ucho boli ale da się słuchać. Ostatnio u znajomka słuchałem Impetigo.. ale tego się nie da słuchać.. ;P nie znam......... a co do albumow ciezko sluchalnych to ja powiem Aphex Twin - Drukqs Teraz dla odstresowania Stasio leci.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:40 pm
Malkavik Teraz dla odstresowania Stasio leci.. smile Stasio jest boski!!!! jak pierwszy raz slyszalem a cz. 4 to myslalem ze spadne z fotela.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:43 pm
na DrukQs kawalki maja swietne nazwy np: Aphex Twin [Drukqs CD1 #03] Kladfvgbung Micshk [2:06] Aphex Twin [Drukqs CD1 #04] Omgyjya Switch 7 [4:53] Aphex Twin [Drukqs CD1 #05] Strotha Tynhe [2:14] Aphex Twin [Drukqs CD1 #06] Gwely Mernans [5:08] Aphex Twin [Drukqs CD1 #07] Bbydhyonchord [2:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:43 pm
opcy Malkavik Teraz dla odstresowania Stasio leci.. smile Stasio jest boski!!!! jak pierwszy raz slyszalem a cz. 4 to myslalem ze spadne z fotela..... "A cztery jaja koło jednej dupy to więzienne love story" biggrin Właśnie leci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:44 pm
opcy na DrukQs kawalki maja swietne nazwy np: Aphex Twin [Drukqs CD1 #03] Kladfvgbung Micshk [2:06] Aphex Twin [Drukqs CD1 #04] Omgyjya Switch 7 [4:53] Aphex Twin [Drukqs CD1 #05] Strotha Tynhe [2:14] Aphex Twin [Drukqs CD1 #06] Gwely Mernans [5:08] Aphex Twin [Drukqs CD1 #07] Bbydhyonchord [2:33] stressed można sobie język połamać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:44 pm
Malkavik opcy Malkavik Teraz dla odstresowania Stasio leci.. smile Stasio jest boski!!!! jak pierwszy raz slyszalem a cz. 4 to myslalem ze spadne z fotela..... "A cztery jaja koło jednej dupy to więzienne love story" biggrin Właśnie leci. mnie najbardziej rozbroilo: "...a najlepsze prezerwatywy sa o smaku ch#%@... "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:45 pm
Malkavik opcy na DrukQs kawalki maja swietne nazwy np: Aphex Twin [Drukqs CD1 #03] Kladfvgbung Micshk [2:06] Aphex Twin [Drukqs CD1 #04] Omgyjya Switch 7 [4:53] Aphex Twin [Drukqs CD1 #05] Strotha Tynhe [2:14] Aphex Twin [Drukqs CD1 #06] Gwely Mernans [5:08] Aphex Twin [Drukqs CD1 #07] Bbydhyonchord [2:33] stressed można sobie język połamać wink dodam ze utwory podobnie regularne pod wzgledem rytmicznym i melodyjnym jak ich nazwy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:51 pm
opcy Malkavik opcy na DrukQs kawalki maja swietne nazwy np: Aphex Twin [Drukqs CD1 #03] Kladfvgbung Micshk [2:06] Aphex Twin [Drukqs CD1 #04] Omgyjya Switch 7 [4:53] Aphex Twin [Drukqs CD1 #05] Strotha Tynhe [2:14] Aphex Twin [Drukqs CD1 #06] Gwely Mernans [5:08] Aphex Twin [Drukqs CD1 #07] Bbydhyonchord [2:33] stressed można sobie język połamać wink dodam ze utwory podobnie regularne pod wzgledem rytmicznym i melodyjnym jak ich nazwy xd Heh.. no to problematyczne wink Ja dziś cały dzień słucham sobie Toola i już dziwne mam stany więc trochę lżejszej muzy nie zaszkodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:55 pm
dobra zbliza sie polnoc..... a ja postanowilem sie wyspac.... (jeszce ksiazke poczytam i nyny......)
dobrej nocy zycze i dobrych dzwiekow!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:57 pm
opcy dobra zbliza sie polnoc..... a ja postanowilem sie wyspac.... (jeszce ksiazke poczytam i nyny......) dobrej nocy zycze i dobrych dzwiekow! Nawzajem. Dobrej nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:42 am
*puff* witam w ten piekny słoneczny poranek :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:08 am
*przeciąga się* auauauauauau...!!! moje plecki...!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:12 am
Jaswinder *przeciąga się* auauauauauau...!!! moje plecki...!!! crying Źle spałaś? *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:19 am
Delein Jaswinder *przeciąga się* auauauauauau...!!! moje plecki...!!! crying Źle spałaś? *^^* nie wiem... coś mnie boli od wczoraj... crying nie mogłam spać bo mnie to co chwilę budziło... sweatdrop świstak z milki by się przydał wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|