|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:19 pm
Jaswinder k***a...!!! nadal ponad 37 nie moge od wczoraj zbic temperatury... stressed panadolfa albo jakies podobne ustrojstwo lyknij.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:20 pm
opcy Jaswinder k***a...!!! nadal ponad 37 nie moge od wczoraj zbic temperatury... stressed panadolfa albo jakies podobne ustrojstwo lyknij..... no biorę takie inne ustrojstwo i nic... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:22 pm
Ludzie!! ja tu jeszcze jestem!!!!! Tylko nawet ten durny komp mnie zaczyna ignorować..... grr.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:23 pm
Jaswinder opcy Jaswinder k***a...!!! nadal ponad 37 nie moge od wczoraj zbic temperatury... stressed panadolfa albo jakies podobne ustrojstwo lyknij..... no biorę takie inne ustrojstwo i nic... crying bierz wiecej.... (niewazne ze potem bedziesz widziala rozowe potwory z twaza kristiny agilery....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:24 pm
~~lena-undesaid~~ Ludzie!! ja tu jeszcze jestem!!!!! Tylko nawet ten durny komp mnie zaczyna ignorować..... grr..... to sie odzywaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:25 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder k***a...!!! nadal ponad 37 nie moge od wczoraj zbic temperatury... stressed panadolfa albo jakies podobne ustrojstwo lyknij..... no biorę takie inne ustrojstwo i nic... crying bierz wiecej.... (niewazne ze potem bedziesz widziala rozowe potwory z twaza kristiny agilery....) nie moge brac wiecej, bo np leki przeciwbolowe jak np panadol juz na mnie przestaja dzialac i to w maksymalnych dawkach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:31 pm
nara........... //edit: hej Lava!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:31 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Ludzie!! ja tu jeszcze jestem!!!!! Tylko nawet ten durny komp mnie zaczyna ignorować..... grr..... to sie odzywaj.... ta, jasne, zwłaszcza jak mi sie strona ładuje pol godziny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:33 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Ludzie!! ja tu jeszcze jestem!!!!! Tylko nawet ten durny komp mnie zaczyna ignorować..... grr..... to sie odzywaj.... ta, jasne, zwłaszcza jak mi sie strona ładuje pol godziny crying hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:33 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Ludzie!! ja tu jeszcze jestem!!!!! Tylko nawet ten durny komp mnie zaczyna ignorować..... grr..... to sie odzywaj.... ta, jasne, zwłaszcza jak mi sie strona ładuje pol godziny crying musialas cos zepsuc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:35 pm
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Ludzie!! ja tu jeszcze jestem!!!!! Tylko nawet ten durny komp mnie zaczyna ignorować..... grr..... to sie odzywaj.... ta, jasne, zwłaszcza jak mi sie strona ładuje pol godziny crying hej siema... jezu, gaia mi sie dzisiaj wali jak cholera crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:37 pm
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Ludzie!! ja tu jeszcze jestem!!!!! Tylko nawet ten durny komp mnie zaczyna ignorować..... grr..... to sie odzywaj.... ta, jasne, zwłaszcza jak mi sie strona ładuje pol godziny crying hej siema... jezu, gaia mi sie dzisiaj wali jak cholera crying jutro bedzie lepiej- obiecuje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:37 pm
~~lena-undesaid~~ siema... jezu, gaia mi sie dzisiaj wali jak cholera crying nara....... ja tez sie powoli bede zmywal.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|