|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:57 pm
Delein opcy Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* laki!!!!!!! hejka btw....... 3nodding Normalnie kurde balans, zaraz idę wymiatać blaugh to cie moze orgia ominac.......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:57 pm
opcy Delein opcy Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* laki!!!!!!! hejka btw....... 3nodding Normalnie kurde balans, zaraz idę wymiatać blaugh to cie moze orgia ominac.......... wink ORGIA? Dlaczemu ja o niczym nie wiem? Ej no teraz mam dylemat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:58 pm
Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* czesc whee ja to chyab scigałam przez 2 dni xd byłam dzielna razz ale nie stety głupia bo potem zainstalowac nie umiałam xd chinski mnie przeraza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:59 pm
YumiTao Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* czesc whee ja to chyab scigałam przez 2 dni xd byłam dzielna razz ale nie stety głupia bo potem zainstalowac nie umiałam xd Nu mi Malkavik właśnie przerzucił wszystko na dysk...trwało to może z 20 minut blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:01 pm
Delein YumiTao Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* czesc whee ja to chyab scigałam przez 2 dni xd byłam dzielna razz ale nie stety głupia bo potem zainstalowac nie umiałam xd Nu mi Malkavik właśnie przerzucił wszystko na dysk...trwało to może z 20 minut blaugh to moze wypozyczyszmi sznownego kolege biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:03 pm
YumiTao Delein YumiTao Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* czesc whee ja to chyab scigałam przez 2 dni xd byłam dzielna razz ale nie stety głupia bo potem zainstalowac nie umiałam xd Nu mi Malkavik właśnie przerzucił wszystko na dysk...trwało to może z 20 minut blaugh to moze wypozyczyszmi sznownego kolege biggrin No nie wiem nie wiem 4laugh Dobra, lecę pykać w RO... Najwyżej wpadnę jeszcze później...papa! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:03 pm
opcy Jaswinder ja też wszędzie!!! 4laugh i to sie chwali! z toba zawsze 4laugh teletubis(ie) mowi(a) papa... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:04 pm
Delein YumiTao Delein YumiTao Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* czesc whee ja to chyab scigałam przez 2 dni xd byłam dzielna razz ale nie stety głupia bo potem zainstalowac nie umiałam xd Nu mi Malkavik właśnie przerzucił wszystko na dysk...trwało to może z 20 minut blaugh to moze wypozyczyszmi sznownego kolege biggrin No nie wiem nie wiem 4laugh Dobra, lecę pykać w RO... Najwyżej wpadnę jeszcze później...papa! *puff* *znika* Narazie whee miłego grania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:06 pm
Ok ja lece sad opcy nasz plan jest nadal aktualny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:11 pm
YumiTao Ok ja lece sad opcy nasz plan jest nadal aktualny xd przy najblizszej okazji! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:11 pm
opcuch, zostales sam? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:12 pm
Jaswinder opcuch, zostales sam? blaugh "opcuch"?!!?!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:13 pm
opcy Jaswinder opcuch, zostales sam? blaugh "opcuch"?!!?!! gonk eeee... opcuś? blaugh sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:15 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcuch, zostales sam? blaugh "opcuch"?!!?!! gonk eeee... opcuś? blaugh sweatdrop xp no zostalem sam......... jak zwykle......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|