|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:37 pm
ok ludzie, ja lece ;/ papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:37 pm
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ właśnie gadam z tobą.... stare A poza tym... To dzisiaj na angliku: ja (dre sie na cały głos): jak wam poszedl egzamek? moja kolezanka: mi dobrze ja: mi chyba też... (dalej sie dre) mój kolega: a własnie, jak wam poidzedł egzamin?? I CZY TO NIE JEST JAWNA IGNORANCJA?! leeeenaaaaaaa - chaaaan xd nie zwracaj uwagi na tych ... sprawnych inaczej (damian xd ? xd ) co damian??:/ yumi: ale mnie WSZYSCY ignorują... czasami nawet nauczyciele......- -' sorka, poprawka - radek xd lub glupkowski (chyba wiesz o kogo chodzi xd tak go nazywa rafal razz ) że co:/? Wybacz, ale ja sie z nim nie "przyjaźnie" tak jak pati czy pelka:/....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:38 pm
Opcy no i co z ta orgia :> biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:39 pm
Ntsumi_Aya ok ludzie, ja lece ;/ papa wink PA 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:42 pm
YumiTao Opcy no i co z ta orgia :> biggrin no nie wiem...... wink a co? zainteresowana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:47 pm
~~lena-undesaid~~ YumiTao ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ właśnie gadam z tobą.... stare A poza tym... To dzisiaj na angliku: ja (dre sie na cały głos): jak wam poszedl egzamek? moja kolezanka: mi dobrze ja: mi chyba też... (dalej sie dre) mój kolega: a własnie, jak wam poidzedł egzamin?? I CZY TO NIE JEST JAWNA IGNORANCJA?! leeeenaaaaaaa - chaaaan xd nie zwracaj uwagi na tych ... sprawnych inaczej (damian xd ? xd ) co damian??:/ yumi: ale mnie WSZYSCY ignorują... czasami nawet nauczyciele......- -' no to cos jest z toba nie tak xd mam certyfikat dyplomowanego psychologa biggrin moze chcesz o tym pogadac :> xd xd xd xd tja..... Napisz prace pt: Jak zostać zauwazonym we wsp22;czesnym społeczeństwie? XD Tja moze kiedys...kto wie...narazie zajmuje sie astrologia wiec moge ci w jakis sposób powrózyc i pomuc w okresleniu swojeje osobowosci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:48 pm
opcy YumiTao Opcy no i co z ta orgia :> biggrin no nie wiem...... wink a co? zainteresowana? no baaa biggrin z toba zawsze i wszedzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:49 pm
YumiTao opcy YumiTao Opcy no i co z ta orgia :> biggrin no nie wiem...... wink a co? zainteresowana? no baaa biggrin z toba zawsze i wszedzie xd wreszcie rozsadna osobka!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:52 pm
opcy YumiTao opcy YumiTao Opcy no i co z ta orgia :> biggrin no nie wiem...... wink a co? zainteresowana? no baaa biggrin z toba zawsze i wszedzie xd wreszcie rozsadna osobka!!! biggrin ja też wszędzie!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:53 pm
Jaswinder ja też wszędzie!!! 4laugh i to sie chwali!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:53 pm
*puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:54 pm
opcy YumiTao opcy YumiTao Opcy no i co z ta orgia :> biggrin no nie wiem...... wink a co? zainteresowana? no baaa biggrin z toba zawsze i wszedzie xd wreszcie rozsadna osobka!!! biggrin hehe xp to moze ktos jeszcze sie przyłonczy biggrin to ma byc orgia zbiorowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:54 pm
Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* laki!!!!!!! hejka btw....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:55 pm
opcy Delein *puff* Avsko! Mam ragnaroka! Nareszcie!!!! *hepi jak cholera* laki!!!!!!! hejka btw....... 3nodding Normalnie kurde balans, zaraz idę wymiatać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|