|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:21 pm
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel jakie gatki XD ?? opcy O.o ... wylecial ??!! .. lol.. terror sie na gildi szerzy gonk noo... nie wiem o czym tam gadacie xd my ?? .. nic takiego.. tylko zberezne świnstewka :> .. na temat sygnatoorek xd *szturcha ją w łokieć* wtajemniczysz mnie ? xd :> xd xd xd hm.. ninja .. nio jush dobsh.. na sygnatoorce ma byc.. tylko nikomu nie moow !!!!!!!! xd ja.. lena .. i .. ninja koty ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:22 pm
opcy Ntsumi_Aya opcy bo zostal odbanowany... cleef pierwszego bana dostal wczoraj za pyskowke w temacie o papiezu...... a druga dzis swiezo po odbanowani przez Zero..... strona 10038... buuu =='' a Omi m�wiła, że nie da sie odbanowywać =='' =='' ale mozna pponownie requesta przyjac..... (tak mi sie wydaje) ehh =='' a takie pytanko nie na temat 3nodding czy Ty przypadkiem nie miałeś wcześniej innego niecka (sorka, jeśli zapomniałam, ale tyle nowych przychodzi, a czasem nawet starzy, których dawno nie widziałam, przypominają innych .. xd xd > )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:25 pm
Ntsumi_Aya ehh =='' a takie pytanko nie na temat 3nodding czy Ty przypadkiem nie miałeś wcześniej innego niecka (sorka, jeśli zapomniałam, ale tyle nowych przychodzi, a czasem nawet starzy, których dawno nie widziałam, przypominają innych .. xd xd > )nie........... ja tu jestem od -> patrz data w profile.... a nicka nie zmienialem a kogos przypominam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:26 pm
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ paski: jak sa to mi powiedzcie na kt stronie, bo nie widze cleef: ZE CO?! ON.. ON MNIE NIE ZNAŁ?!? NIE, NO MOGL MNIE NIE ZNAC PO PIERWSZYM SPOTKANIU NA GAI... ALE TAKI SZMAT CZASU?!?!?!? stare do licha... ta ignorancja mnie na serio zaczyna wku****ać... to sie postaraj, 'wplącz' w jakąś rozmowe xd eek huh? właśnie gadam z tobą.... stare A poza tym... To dzisiaj na angliku: ja (dre sie na cały głos): jak wam poszedl egzamek? moja kolezanka: mi dobrze ja: mi chyba też... (dalej sie dre) mój kolega: a własnie, jak wam poidzedł egzamin?? I CZY TO NIE JEST JAWNA IGNORANCJA?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:27 pm
argh... nio i zniku crying bede jutro.. o ile kompooterek kochany slodziutki milusi *glasq glasq po monitorq* ^^' .. przezyje stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:28 pm
~~lena-undesaid~~ właśnie gadam z tobą.... stare A poza tym... To dzisiaj na angliku: ja (dre sie na cały głos): jak wam poszedl egzamek? moja kolezanka: mi dobrze ja: mi chyba też... (dalej sie dre) mój kolega: a własnie, jak wam poidzedł egzamin?? I CZY TO NIE JEST JAWNA IGNORANCJA?! leeeenaaaaaaa - chaaaan xd nie zwracaj uwagi na tych ... sprawnych inaczej (damian xd ? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:29 pm
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ paski: jak sa to mi powiedzcie na kt stronie, bo nie widze cleef: ZE CO?! ON.. ON MNIE NIE ZNAŁ?!? NIE, NO MOGL MNIE NIE ZNAC PO PIERWSZYM SPOTKANIU NA GAI... ALE TAKI SZMAT CZASU?!?!?!? stare do licha... ta ignorancja mnie na serio zaczyna wku****ać... to sie postaraj, 'wplącz' w jakąś rozmowe xd eek huh? właśnie gadam z tobą.... stare A poza tym... To dzisiaj na angliku: ja (dre sie na cały głos): jak wam poszedl egzamek? moja kolezanka: mi dobrze ja: mi chyba też... (dalej sie dre) mój kolega: a własnie, jak wam poidzedł egzamin?? I CZY TO NIE JEST JAWNA IGNORANCJA?! chłopcy sa porostu troche opuźnieni xd musimy im to wybaczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:30 pm
Lethiel argh... nio i zniku crying bede jutro.. o ile kompooterek kochany slodziutki milusi *glasq glasq po monitorq* ^^' .. przezyje stare xd xd xd xd powodzenia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:32 pm
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ właśnie gadam z tobą.... stare A poza tym... To dzisiaj na angliku: ja (dre sie na cały głos): jak wam poszedl egzamek? moja kolezanka: mi dobrze ja: mi chyba też... (dalej sie dre) mój kolega: a własnie, jak wam poidzedł egzamin?? I CZY TO NIE JEST JAWNA IGNORANCJA?! leeeenaaaaaaa - chaaaan xd nie zwracaj uwagi na tych ... sprawnych inaczej (damian xd ? xd ) co damian??:/ yumi: ale mnie WSZYSCY ignorują... czasami nawet nauczyciele......- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:34 pm
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ właśnie gadam z tobą.... stare A poza tym... To dzisiaj na angliku: ja (dre sie na cały głos): jak wam poszedl egzamek? moja kolezanka: mi dobrze ja: mi chyba też... (dalej sie dre) mój kolega: a własnie, jak wam poidzedł egzamin?? I CZY TO NIE JEST JAWNA IGNORANCJA?! leeeenaaaaaaa - chaaaan xd nie zwracaj uwagi na tych ... sprawnych inaczej (damian xd ? xd ) co damian??:/ yumi: ale mnie WSZYSCY ignorują... czasami nawet nauczyciele......- -' sorka, poprawka - radek xd lub glupkowski (chyba wiesz o kogo chodzi xd tak go nazywa rafal razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:37 pm
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ właśnie gadam z tobą.... stare A poza tym... To dzisiaj na angliku: ja (dre sie na cały głos): jak wam poszedl egzamek? moja kolezanka: mi dobrze ja: mi chyba też... (dalej sie dre) mój kolega: a własnie, jak wam poidzedł egzamin?? I CZY TO NIE JEST JAWNA IGNORANCJA?! leeeenaaaaaaa - chaaaan xd nie zwracaj uwagi na tych ... sprawnych inaczej (damian xd ? xd ) co damian??:/ yumi: ale mnie WSZYSCY ignorują... czasami nawet nauczyciele......- -' no to cos jest z toba nie tak xd mam certyfikat dyplomowanego psychologa biggrin moze chcesz o tym pogadac :> xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|