|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:09 pm
opcy sweet_chii Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... ech, wspolczuje, mnie spotkalo podobne... xp , trzeba zawsze kopie dysku robic... trzeba glupot nie robic z komputerem razz @YumiTao: wszyscy mi mowia "nie jestes dziwny tylko wyjatkowy.." czy to sie tez liczy? xd to sie okaze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:10 pm
Ntsumi_Aya opcy cleef obawiam sie ze dzis wylecial....... skąd 0_o a jak myslisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... Leti... O czym ty z cleefem gadałaś?? (na moj temat.....):> lenoos ;cute: *przytuuuuuuuuuuuuul* o niczym XD .. pytal jakie są między nami relacje bo chcial rysoonek narysować 3nodding eek Ze mna i z tobą??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... Leti... O czym ty z cleefem gadałaś?? (na moj temat.....):> lenoos 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* o niczym XD .. pytal jakie są między nami relacje bo chcial rysoonek narysować 3nodding no lethi... ;> takie gatki bezemnie... ? xd jakie gatki XD ?? opcy O.o ... wylecial ??!! .. lol.. terror sie na gildi szerzy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:12 pm
niom tak go coś naszlo xd .. powiedzial ze chcial mi przyjemnośc zrobic.. i narysowac ten obrazek za darmo 3nodding nie wiem dlaczego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:13 pm
opcy Ntsumi_Aya opcy cleef obawiam sie ze dzis wylecial....... skąd 0_o a jak myslisz? niee to chyba niemożliwe... *sprawdza na czarnej liście* eek żeczywiście 0_o nadal niewiem czemu Ozz może jeszcze na gildie wchodzić skoro znabowany został sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:14 pm
Te, ludki, zaraz... Cos mnie w Durem nie gra... U Moiry były takie fajne paski do spodni, a teraz nio ma...... What's going on?? leti: stare A dlaczego mi nikt nie chce zrobic przyjemności??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:15 pm
Lethiel jakie gatki XD ?? opcy O.o ... wylecial ??!! .. lol.. terror sie na gildi szerzy gonk noo... nie wiem o czym tam gadacie xd ejj 0_o pisali, że Ozz został zbanowany 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:16 pm
~~lena-undesaid~~ Te, ludki, zaraz... Cos mnie w Durem nie gra... U Moiry były takie fajne paski do spodni, a teraz nio ma...... What's going on?? leti: stare A dlaczego mi nikt nie chce zrobic przyjemności?? O.o .. jak to nie !!! ... znaczy .. cleef .. kiedy mi to pisal to cie nie znal XD ... ja moge ci sproobowac narysowac :] .. tylkoze to potrwa 500 lat XD .. az mi wreszcie cos ladnego wyjdzie wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya opcy Ntsumi_Aya opcy cleef obawiam sie ze dzis wylecial....... skąd 0_o a jak myslisz? niee to chyba niemożliwe... *sprawdza na czarnej liście* eek żeczywiście 0_o nadal niewiem czemu Ozz może jeszcze na gildie wchodzić skoro znabowany został sweatdrop bo zostal odbanowany... cleef pierwszego bana dostal wczoraj za pyskowke w temacie o papiezu...... a druga dzis swiezo po odbanowani przez Zero..... strona 10038...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Te, ludki, zaraz... Cos mnie w Durem nie gra... U Moiry były takie fajne paski do spodni, a teraz nio ma...... What's going on?? leti: stare A dlaczego mi nikt nie chce zrobic przyjemności?? jakiej przyjemności? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:17 pm
Ntsumi_Aya Lethiel jakie gatki XD ?? opcy O.o ... wylecial ??!! .. lol.. terror sie na gildi szerzy gonk noo... nie wiem o czym tam gadacie xd my ?? .. nic takiego.. tylko zberezne świnstewka :> .. na temat sygnatoorek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:19 pm
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel jakie gatki XD ?? opcy O.o ... wylecial ??!! .. lol.. terror sie na gildi szerzy gonk noo... nie wiem o czym tam gadacie xd my ?? .. nic takiego.. tylko zberezne świnstewka :> .. na temat sygnatoorek xd *szturcha ją w łokieć* wtajemniczysz mnie ? xd :> xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:19 pm
Ntsumi_Aya opcy bo zostal odbanowany... cleef pierwszego bana dostal wczoraj za pyskowke w temacie o papiezu...... a druga dzis swiezo po odbanowani przez Zero..... strona 10038... buuu =='' a Omi m�wiła, że nie da sie odbanowywać =='' =='' ale mozna pponownie requesta przyjac..... (tak mi sie wydaje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|