|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:58 am
~~lena-undesaid~~ OK, skonczyłam majme. O czym gadacie, bo chyba nie w temacie jestem........? patrz post powyzej.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:59 am
witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:01 pm
opcy dobra co robimy??????? moze jakas orgia? ale ty jestes jeden a nas 3 ty nam nie wystarczysz xd no chyba ze jestes jedyny w swoim rodzaju smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:01 pm
Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... ech, wspolczuje, mnie spotkalo podobne... xp , trzeba zawsze kopie dysku robic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:02 pm
Witam ninja *pada zmęczona na fotel * bah xp ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:02 pm
Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... Leti... O czym ty z cleefem gadałaś?? (na moj temat.....):>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:04 pm
sweet_chii Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... ech, wspolczuje, mnie spotkalo podobne... xp , trzeba zawsze kopie dysku robic... nio tak.. ale mi sie zawsze C piepshy XD ... a mooj dysk zazwyczaj bezpieczny... teraz niby tesh nic mu nie jest.. tylko go znaleźć nie moze xd ale podlocze u znajomkoow moze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:04 pm
sweet_chii Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... ech, wspolczuje, mnie spotkalo podobne... xp , trzeba zawsze kopie dysku robic... trzeba glupot nie robic z komputerem razz @YumiTao: wszyscy mi mowia "nie jestes dziwny tylko wyjatkowy.." czy to sie tez liczy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:05 pm
opcy sweet_chii Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... ech, wspolczuje, mnie spotkalo podobne... xp , trzeba zawsze kopie dysku robic... trzeba glupot nie robic z komputerem razz @YumiTao: wszyscy mi mowia "nie jestes dziwny tylko wyjatkowy.." czy to sie tez liczy? xd co za skromnosc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:06 pm
mniejsza z tym spadam sie uczyc, bo juz pozno a ja nie zaczelam nawet :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:06 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... Leti... O czym ty z cleefem gadałaś?? (na moj temat.....):> lenoos ;cute: *przytuuuuuuuuuuuuul* o niczym XD .. pytal jakie są między nami relacje bo chcial rysoonek narysować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:08 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel witajcie ninja .. mooj komp byl calkowicie rozwalony !!! gonk teraz chwilowo dziala... ale tylko dysk C .. mojego dysq wogoole znaleźc niue moze... a tam wszystko na matoore mam XP .. ech... Leti... O czym ty z cleefem gadałaś?? (na moj temat.....):> lenoos 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* o niczym XD .. pytal jakie są między nami relacje bo chcial rysoonek narysować 3nodding no lethi... ;> takie gatki bezemnie... ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 12:08 pm
cleef obawiam sie ze dzis wylecial.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|