|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:30 am
Yumi Agut kojarzycie moze dziewczyne z kwiatkiem ?:XP napisała do mnie na gadu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:32 am
Dobra narazka Ziooooooooooooomy wiec spadam narazka jeszcze raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:32 am
milosc widze....cos nowego...i milego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:33 am
Eredin YumiTao Eredin Yumi mieliscie juz sprawdzian z bioli ? nie masz co liczyc na pytania razz spr. mamy dopiero w pon , ale za to mam pytania z niemca, obydwie grupy xd okey chetnie poslucham ;] ja mam pytanka z poslkiego , i biole jutro w takim razie spisze chyba ze m-teen juz maiala , a masz moze z angola ? ninja dopiero w srode mamy sprawdzianik xp whee a co do pytan z bilogi i polskiego to mam nadzieje ze sie nimi podzielisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:33 am
ok, ja idziem robic majme, jak czegos nie bedu wiedziec to sie was spytam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:34 am
YumiTao Nightmaree hmmm jak mnie tu dawno nie było xd siemanko wszystkim wink Wiataj 3nodding widze ze mamy podobny gust wink dopiero teraz zauwazylam ze jesmy do siebie podobne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:34 am
YumiTao Eredin YumiTao Eredin Yumi mieliscie juz sprawdzian z bioli ? nie masz co liczyc na pytania razz spr. mamy dopiero w pon , ale za to mam pytania z niemca, obydwie grupy xd okey chetnie poslucham ;] ja mam pytanka z poslkiego , i biole jutro w takim razie spisze chyba ze m-teen juz maiala , a masz moze z angola ? ninja dopiero w srode mamy sprawdzianik xp whee a co do pytan z bilogi i polskiego to mam nadzieje ze sie nimi podzielisz xd pewnie xd dowiedz sie jak mozesz wosu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:35 am
Eredin Yumi Agut kojarzycie moze dziewczyne z kwiatkiem ?:XP napisała do mnie na gadu ninja yyy...moze bys tak podał jej nick xp: xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:36 am
nuuuuda..... *słucha: Bjork [Family Tree Cd1 #04] Ammaeli [3:57] *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:37 am
Nightmaree YumiTao Nightmaree hmmm jak mnie tu dawno nie było xd siemanko wszystkim wink Wiataj 3nodding widze ze mamy podobny gust wink dopiero teraz zauwazylam ze jesmy do siebie podobne no baaa xd ja jestem gustowna dziolcha xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:39 am
Eredin YumiTao Eredin Yumi Agut kojarzycie moze dziewczyne z kwiatkiem ?:XP napisaŦ#8218;a do mnie na gadu ninja yyy...moze bys tak podał jej nick xp: xd chodzi o ta ze szkoly razz ona nie ma czegos takiego jak nik razz okey ja lece sie kuc na angol biole i robic wypracowanie z polaka do konca papapapapaty biggrin ;] o s**t ! to ta mała brzydka małpa xd Hawaje welcome stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:55 am
dobra co robimy??????? moze jakas orgia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:56 am
OK, skonczyłam majme. O czym gadacie, bo chyba nie w temacie jestem........?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|