|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:05 am
Lorak czy chcialbys przystapic do malej mafii do ktorej naleze juz ja Gosiak i Lethi ? charakteryzujemy sie wlasnie takimi koszulkami jaka masz na sobie ;] wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:05 am
Lorak Setsuna Dragonclaw i tak cie nie obchodzi moja zazdrosc crying blaugh offtop: jak moglabym byc niezadowolona? ninja No tak a jak ja jestem zazdrosny to tlko CICHO mowisz!! domokun domokun Ja sie tak nie bawie crying buhuhu ja sie nie bawei w twoje sepienie gaia gold stare no to sie nie baw blaugh nie szkoda mi ciebie blaugh poza tym kiedy ty tak ostatnio powiedziales?! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:09 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw i tak cie nie obchodzi moja zazdrosc crying blaugh offtop: jak moglabym byc niezadowolona? ninja No tak a jak ja jestem zazdrosny to tlko CICHO mowisz!! domokun domokun Ja sie tak nie bawie crying buhuhu ja sie nie bawei w twoje sepienie gaia gold stare no to sie nie baw blaugh nie szkoda mi ciebie blaugh poza tym kiedy ty tak ostatnio powiedziales?! xp No już nie pamietam ale zazdrosny o moja prywatna boginie jestem non stop. Co do mafii nie dzieki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:10 am
Lorak Setsuna Dragonclaw poza tym kiedy ty tak ostatnio powiedziales?! xp No już nie pamietam ale zazdrosny o moja prywatna boginie jestem non stop. no zrehabilitowales sie xd kochanie moje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:11 am
No to narazie czcziciele Kozy. Niech was Koza błogosławi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:12 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw poza tym kiedy ty tak ostatnio powiedziales?! xp No już nie pamietam ale zazdrosny o moja prywatna boginie jestem non stop. no zrehabilitowales sie xd kochanie moje heart Kocham Cię... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw poza tym kiedy ty tak ostatnio powiedziales?! xp No już nie pamietam ale zazdrosny o moja prywatna boginie jestem non stop. no zrehabilitowales sie xd kochanie moje heart Kocham Cię... heart mhrrrrrrrrrrrrau ^^ heart patki malkiavik i witaj yumi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No to narazie czcziciele Kozy. Niech was Koza błogosławi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:15 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw poza tym kiedy ty tak ostatnio powiedziales?! xp No już nie pamietam ale zazdrosny o moja prywatna boginie jestem non stop. no zrehabilitowales sie xd kochanie moje heart Kocham Cię... heart mhrrrrrrrrrrrrau ^^ heart patki malkiavik i witaj yumi ^^ no co tak mruczysz moja Wiedzmo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:15 am
Yumi mieliscie juz sprawdzian z bioli ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 11:17 am
Lorak no co tak mruczysz moja Wiedzmo ze cie kocham idioto blaugh whee xd xd xd heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|