|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:27 am
Eredin Setsuna Dragonclaw Eredin ninja a sa tam jeszcze jakies postacie ? wink nu w zasadzie nie... postacie ze sklepoof, gambino, jego syn, helsonki i reporterka... to wszyscy ^^" ninja a to malutko .. jest jakas szansa na wiecej ? zawsze jest jakas szansa xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:31 am
Setsuna Dragonclaw Eredin ninja a sa tam jeszcze jakies postacie ? wink nu w zasadzie nie... postacie ze sklepoof, gambino, jego syn, helsonki i reporterka... to wszyscy ^^" ninja a co z bankiem?! Jak mogłas o nim zapomnieć XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:34 am
~~lena-undesaid~~ Setsuna Dragonclaw Eredin ninja a sa tam jeszcze jakies postacie ? wink nu w zasadzie nie... postacie ze sklepoof, gambino, jego syn, helsonki i reporterka... to wszyscy ^^" ninja a co z bankiem?! Jak mogłas o nim zapomnieć XD? i jubilerka xd a duza wiesz jas... xd whoa! Lorak moze wejdzie !! swieto -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:38 am
Setsuna Dragonclaw ~~lena-undesaid~~ Setsuna Dragonclaw Eredin ninja a sa tam jeszcze jakies postacie ? wink nu w zasadzie nie... postacie ze sklepoof, gambino, jego syn, helsonki i reporterka... to wszyscy ^^" ninja a co z bankiem?! Jak mogłas o nim zapomnieć XD? i jubilerka xd a duza wiesz jas... xd whoa! Lorak moze wejdzie !! swieto -_-' ale... jubiler to chyba też sklep... co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:38 am
Lorak Yo Zioooooooooooooooom. Stęskniliście się za swoim bożyszczem seksu i waszą alfą i omegą naszych czas? stare bozyszcz... jak sie okulary zalozy tfu zdejmie to moze i bedziesz bozyszczem stare
ninja
i tak przytul dla wielkiego drania blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:40 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Yo Zioooooooooooooooom. Stęskniliście się za swoim bożyszczem seksu i waszą alfą i omegą naszych czas砿? stare bozyszcz... jak sie okulary zalozy tfu zdejmie to moze i bedziesz bozyszczem stare
ninja
i tak przytul dla wielkiego drania blaugh xd No ale po co ten sarkazm kochanie No ale przeciez jestem dobry w tymco robie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:42 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Yo Zioooooooooooooooom. Stęskniliście się za swoim bożyszczem seksu i waszą alfą i omegą naszych czas砿? stare bozyszcz... jak sie okulary zalozy tfu zdejmie to moze i bedziesz bozyszczem stare
ninja
i tak przytul dla wielkiego drania blaugh xd No ale po co ten sarkazm kochanie No ale przeciez jestem dobry w tymco robie wink :> moje kochanie jest w tym bahrrrdzo dobre... mhrrrau heart misiaty... niewiesz kiedy bedzie nastepna sesja? heart
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:42 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Yo Zioooooooooooooooom. Stęskniliście się za swoim bożyszczem seksu i waszą alfą i omegą naszych czas砿? stare bozyszcz... jak sie okulary zalozy tfu zdejmie to moze i bedziesz bozyszczem stare
ninja
i tak przytul dla wielkiego drania blaugh xd No ale po co ten sarkazm kochanie No ale przeciez jestem dobry w tymco robie wink eek a co robisz?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:43 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Yo Zioooooooooooooooom. Stęskniliście się za swoim bożyszczem seksu i waszą alfą i omegą naszych czas砿? stare bozyszcz... jak sie okulary zalozy tfu zdejmie to moze i bedziesz bozyszczem stare
ninja
i tak przytul dla wielkiego drania blaugh xd No ale po co ten sarkazm kochanie No ale przeciez jestem dobry w tymco robie wink :> moje kochanie jest w tym bahrrrdzo dobre... mhrrrau heart misiaty... niewiesz kiedy bedzie nastepna sesja? heart
ninja No kochanie wazny jest dobry nauczyciel i karnet na basen A co do sesji to naprawde nie mam zielonego pojecia narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:45 am
Jaswinder Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Yo Zioooooooooooooooom. Stęskniliście się za swoim bożyszczem seksu i waszą alfą i omegą naszych czas砿? stare bozyszcz... jak sie okulary zalozy tfu zdejmie to moze i bedziesz bozyszczem stare
ninja
i tak przytul dla wielkiego drania blaugh xd No ale po co ten sarkazm kochanie No ale przeciez jestem dobry w tymco robie wink eek a co robisz?! tajemnica wink kochanie, karnecik to ja mam od dawna jakbys nie zauwazyl slepoto jedna heart
a ja mam? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 10:47 am
Oj Jas nie staraj sie zrozumiec to sa moje i Setsu chore gierki umyslowe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|