|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:51 am
O_o będę miała przez tydzień dostarczaną do domu darmową prasę, do 7.00 rano powinna być o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:51 am
PointZer0 Dobra , lece pisac prace z polskiego sweatdrop Zegnam wszystkich xd taaa..... nara......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:53 am
opcy Jaswinder opcy nie dosc ze upierdliwy to jeszcze msciwy...... xp ja to dopiero się zemszczę na mojej parafii... jeszcze nie wiem jak, ale coś wymyślę... trzy razy zalazło mi oratorium za sk�rę... o ile nie więcej... domokun maly ladunek termonuklearny i po sprawie...... powiadasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:57 am
Jaswinder opcy Jaswinder opcy nie dosc ze upierdliwy to jeszcze msciwy...... xp ja to dopiero się zemszczę na mojej parafii... jeszcze nie wiem jak, ale coś wymyślę... trzy razy zalazło mi oratorium za sk�rę... o ile nie więcej... domokun maly ladunek termonuklearny i po sprawie...... powiadasz? no ba..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:03 am
bo wiesz... są tacy co siedzą w kościele cały dzień i naprawdę się starają żeby było jako tako, a jak co do czego, to starsi cię mają w !@#$%^&* i cześć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:04 am
blaugh siemannnnnnnnnooooooooo co ta uwas słychac jak tam chumorki bo umnie swietnie smile biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:05 am
Stokrotka blaugh siemannnnnnnnnooooooooo co ta uwas słychac jak tam chumorki bo umnie swietnie smile biggrin blaugh hejak! nie powiem.. pomijajac pewien incydent calkiem niezle......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:05 am
Stokrotka blaugh siemannnnnnnnnooooooooo co ta uwas słychac jak tam chumorki bo umnie swietnie smile biggrin blaugh humorki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:07 am
*trzyma transparent "podłe oratoryjne świnie"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:08 am
*trzyma transparent: now playing: Aesop Rock [Bazooka Tooth] Limelighters [4:45]*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:09 am
Stokrotka blaugh siemannnnnnnnnooooooooo co ta uwas słychac jak tam chumorki bo umnie swietnie smile biggrin blaugh Wporzo, poza tym ze karzdy na mnie leje ciepłym moczem jest luz...
nie no załtuje... *siedzi na jakimś dziwnym dywanie ..* chcesz sie zemnia upić ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:11 am
mało nas, mało nas... do pieczenia chleba! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:13 am
opcy *trzyma transparent: now playing: Aesop Rock [Bazooka Tooth] Limelighters [4:45]* *wyjmuje farbę i pisze na ścianie* Now Playing: Chaka Khan - Ain't Nobody [4:41]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 9:13 am