|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:34 am
Now playing:
Wytłumaczcie mi z kad to sie wzieło ....
Now playing: Gang Starr - Full Clip xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:35 am
PointZer0 Taa , nie widziałem go na czarnej liście to myślałem że jakiś Bug. Ale nie popełnie więcej tego błędu , bo gdy ja wyjaśniałem mu jak powinien sie zachowywać w PM'ach - on Tu już atakował Opcego. myslalam, ze to blad i ban nie dzialal, ale ubiegles mnie zanim zdazylam to poprawic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:39 am
Omega Sun PointZer0 Taa , nie widziałem go na czarnej liście to myślałem że jakiś Bug. Ale nie popełnie więcej tego błędu , bo gdy ja wyjaśniałem mu jak powinien sie zachowywać w PM'ach - on Tu już atakował Opcego. myslalam, ze to blad i ban nie dzialal, ale ubiegles mnie zanim zdazylam to poprawic wink Tjaa , teraz sie pluje " czy regulamin zakazuje sie smiac " W tych sekundach w ktorych ja go pouczalem on te nauki i nakazy bezczelnie lamal. W dokladnie tych chwilach... zegnam go.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:40 am
Jaswinder opcy taaa... i cala moja dobra karma poszla w .....pupe...... uuuuuuuu... jak ty "brzydko" m�wisz blaugh bo ja reprezentuje wysoka kulture.... *puszcza pawia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:42 am
aleście rozmowni dzisiaj... sweatdrop cosik wolno stronki lecą blaugh
*słucha muzyki relaksacyjnej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:43 am
PointZer0 Tjaa , teraz sie pluje " czy regulamin zakazuje sie smiac " W tych sekundach w ktorych ja go pouczalem on te nauki i nakazy bezczelnie lamal. W dokladnie tych chwilach... zegnam go. a ja wlasnie dostalam bana od cleefa, zostalam wyrzucona z gildii do ktorej niedawno dostalam zaproszenie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:44 am
nie dosc ze upierdliwy to jeszcze msciwy...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:45 am
Omega Sun PointZer0 Tjaa , teraz sie pluje " czy regulamin zakazuje sie smiac " W tych sekundach w ktorych ja go pouczalem on te nauki i nakazy bezczelnie lamal. W dokladnie tych chwilach... zegnam go. a ja wlasnie dostalam bana od cleefa, zostalam wyrzucona z gildii do ktorej niedawno dostalam zaproszenie blaugh Nie no strasznie ...*wypowiada słowa lerzac na dywaniku ze skory jakiegoś zwierza... *]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:48 am
Omega Sun PointZer0 Tjaa , teraz sie pluje " czy regulamin zakazuje sie smiac " W tych sekundach w ktorych ja go pouczalem on te nauki i nakazy bezczelnie lamal. W dokladnie tych chwilach... zegnam go. a ja wlasnie dostalam bana od cleefa, zostalam wyrzucona z gildii do ktorej niedawno dostalam zaproszenie blaugh pozostawie to bez komentarza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:48 am
Jaswinder opcy nie dosc ze upierdliwy to jeszcze msciwy...... xp ja to dopiero się zemszczę na mojej parafii... jeszcze nie wiem jak, ale coś wymyślę... trzy razy zalazło mi oratorium za sk�rę... o ile nie więcej... domokun maly ladunek termonuklearny i po sprawie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 8:49 am