Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10029 10030 10031 10032 10033 10034 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:01 am

Gosiak
co tam u Ciebie ciekawego moze?;]
jutro mam ash 3 lekcje xd

i nie mam pojecia do ktoorego licka isc crying
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:07 am

Baliaur
Gosiak

ja mam jutro skrocvone lekcje i dzien otwarty w szkole :] ale mam 7 lekcji :]
ja mialam problem z decyzja ale wybralam 2 lo ktore mi sie najbardziej podobaly ... ciezko bylo bo wybieralam miedzy przyjaciolkami a szkola w ktorej bylo cos co mnie przyciagalo :]
musisz pochodzic po dniach otwaertych w3ypytywac znajomych itd skad jestes wogole?

Gosiak

Baliaur

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:09 am

Gosiak
Baliaur
Gosiak

ja mam jutro skrocvone lekcje i dzien otwarty w szkole :] ale mam 7 lekcji :]
ja mialam problem z decyzja ale wybralam 2 lo ktore mi sie najbardziej podobaly ... ciezko bylo bo wybieralam miedzy przyjaciolkami a szkola w ktorej bylo cos co mnie przyciagalo :]
musisz pochodzic po dniach otwaertych w3ypytywac znajomych itd skad jestes wogole?
ale znajomych ma tu itu... tylkoze w jednej sql sa nauczycyciele z deka pokrzanieni... ale tam jest wysoki poziom a znajomi.. jedni mowia jedno inni 2 niewiem sama...

Edit: jestem ze stargardu.. 3okm od szczecina 3nodding
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:29 am

doobra ja jish mykam 3nodding dzwonek zara

Baliaur

Gosiak

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:30 am

Baliaur
ale znajomych ma tu itu... tylkoze w jednej sql sa nauczycyciele z deka pokrzanieni... ale tam jest wysoki poziom a znajomi.. jedni mowia jedno inni 2 niewiem sama...

Edit: jestem ze stargardu.. 3okm od szczecina 3nodding

ja poszlam za szkola z niby wyzszym poziomem do ktorej nie poszly moje kumpele bo jest za daleko ^^ nie wazne ze moglam do szkoly dojerzdzac 7 minut== a teraz mam 50 m,in hehehe napewno cos wybierzesz ;] a profile Ci pasują?
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:33 am

ooo zostalam sama... =='

oo znalazlam moja sciereczke do okularkie ktora myslalam ze wyrzucilam ^^ blaugh

Gosiak

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:34 am

rzeczywiście trudno wybrać... już w samych liceach profilowanych tyle się tych profili narobiło... wiem jedno: NIE IDŹCIE NA ZARZĄDZANIE INFORMACJĄ!!! to jest poryte w !@#$%^&* sweatdrop
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:36 am

[ Message temporarily off-line ]

Jaswinder

Sparkly Hunter

Gosiak

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:37 am

Jaswinder
rzeczywiście trudno wybrać... już w samych liceach profilowanych tyle się tych profili narobiło... wiem jedno: NIE IDŹCIE NA ZARZĄDZANIE INFORMACJĄ!!! to jest poryte w !@#$%^&* sweatdrop

ja mam prof mat inf fiz ^^

to chyba nie moje powolanie bo z fizyka u mnie ciezko szczegolnie przez gimnazjum (ej to gimnazjum cale to byl pofukany pomysl)
z majca jeszcze spoko zawsze ja lubilam
a co do informatyki profesor powoli nam uswiadamia zze nie lubimy tego przedmiotu i ze nie damy rady heart
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:43 am

Gosiak
Jaswinder

ja mam prof mat inf fiz ^^

to chyba nie moje powolanie bo z fizyka u mnie ciezko szczegolnie przez gimnazjum (ej to gimnazjum cale to byl pofukany pomysl)
z majca jeszcze spoko zawsze ja lubilam
a co do informatyki profesor powoli nam uswiadamia zze nie lubimy tego przedmiotu i ze nie damy rady heart
ja chodzę do liceum profilowanego i mam takie bzdury jak np na zaliczenie z przedmiotow zawodowych (wyszukiwanie, selekcjinowanie i gromadzenie informacji; przetwarzanie informacji; upowszechnianie informacji; technologia informacyjna) to trzeba było zrobić tak:
kartotekę
prezentację multimedialną
dziennik wiadomości
stronę WWW
jeden numer gazety
galerię własnych zdjęć
film
reklamę
obrazek 3D
I BӇ WIE CO JESZCZE gonk
a og󬮩e to po co nam budowa kamery i aparatu fotograficznego, jakie procesy zachodzą w czasie tworzenia się obrazu na kliszy i takie inne bzdury... bo prawo autorskie, to jeszcze rozumiem, że może się do czegoś przydać... sweatdrop

Jaswinder

Sparkly Hunter

Gosiak

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:43 am

dobra ja mykam do szkolu 3maj sie:*
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:45 am

Gosiak
dobra ja mykam do szkolu 3maj sie:*
bli bli bli

Jaswinder

Sparkly Hunter

Sayokun

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 1:56 am

ninja informatyka xd
PostPosted: Wed Apr 06, 2005 2:02 am

Sayokun
ninja informatyka xd
zazdroszcze blaugh

Jaswinder

Sparkly Hunter

Sayokun

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 2:05 am

Jaswinder
Sayokun
ninja informatyka xd
zazdroszcze blaugh

a jutro niemiec i dwie fizy gonk
przynajmniej sa 3 matmy 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10029 10030 10031 10032 10033 10034 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games