|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:37 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw pol-hist-wok jak sie uda xd spokojnie, jakos to przezyjesz xd poza tym to harakiri, nie jestes samurajem ninja a skad wiesh?? ;>ale ja tego nie przezyje gonk i jeszcze rozszerzona bede z matmy zdawac gonk skads tam wiem ;> biedactwo... i jeszcze z fizyki xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:40 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw pol-hist-wok jak sie uda xd spokojnie, jakos to przezyjesz xd poza tym to harakiri, nie jestes samurajem ninja a skad wiesh?? ;>ale ja tego nie przezyje gonk i jeszcze rozszerzona bede z matmy zdawac gonk skads tam wiem ;> biedactwo... i jeszcze z fizyki xd whee gonk gonk gonk a z fizy to nie wiem.. po jakiego grzyba na infe fizyka???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:40 am
Malkavik Delein Malkavik Powiem na uszko jak już smile *macha ogonkiem* Myśl szybciej blaugh No myślę biggrin Okej, to międzyczasie zróbmy coś głupiego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:45 am
waaaa zagapilam sie xd xd xd xd Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw pol-hist-wok jak sie uda xd spokojnie, jakos to przezyjesz xd poza tym to harakiri, nie jestes samurajem ninja a skad wiesh?? ;>ale ja tego nie przezyje gonk i jeszcze rozszerzona bede z matmy zdawac gonk skads tam wiem ;> biedactwo... i jeszcze z fizyki xd whee gonk gonk gonk a z fizy to nie wiem.. po jakiego grzyba na infe fizyka??? zeby nas pognebic... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:00 pm
mykam ludziska xd papaty blaugh whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:00 pm
Setsuna Dragonclaw waaaa zagapilam sie xd xd xd xd Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw pol-hist-wok jak sie uda xd spokojnie, jakos to przezyjesz xd poza tym to harakiri, nie jestes samurajem ninja a skad wiesh?? ;>ale ja tego nie przezyje gonk i jeszcze rozszerzona bede z matmy zdawac gonk skads tam wiem ;> biedactwo... i jeszcze z fizyki xd whee gonk gonk gonk a z fizy to nie wiem.. po jakiego grzyba na infe fizyka??? zeby nas pognebic... ninja NAS??? tyz idziesh na infe??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:05 pm
papaty Setsu
mi sie pisac nie kce domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:07 pm
ejj jest tu kto?? crying crying crying
o tej porze nikogo procz mnie?? eek crying
buuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:09 pm
Baliaur ejj jest tu kto?? crying crying crying o tej porze nikogo procz mnie?? eek crying buuu Ja jestem, ale mam lenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|