|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:19 am
Baliaur opcy dobra spadam......... narazicho! papthus wiesh Setsu ja mam w profile bzdury blaugh a october to ktoory to miech??? bo ja niepamietam gonk Październik == sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:21 am
Delein Baliaur opcy dobra spadam......... narazicho! papthus wiesh Setsu ja mam w profile bzdury blaugh a october to ktoory to miech??? bo ja niepamietam gonk Październik == sweatdrop nio cio?? ja tak mam... na niemcu omalo mnie baba nie zjadla jak niewiedzialam jak jest luty... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:22 am
Baliaur opcy dobra spadam......... narazicho! papthus wiesh Setsu ja mam w profile bzdury blaugh a october to ktoory to miech??? bo ja niepamietam gonk to jest pazdziernik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:22 am
Malkavik Delein Malkavik Hmm.. no nie wiem.. wiesz.. jutro albo w czwartek wpadne do ciebie z dyszczakiem i ci pozrzucam.. i te drivery do drukarki. Normalnie nie wiem jak się oddźwięczę blaugh 3nodding *cmokas* Coś się wymyśli biggrin Hehe, to jak wymóżdżysz, to krzycz *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:24 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur opcy dobra spadam......... narazicho! papthus wiesh Setsu ja mam w profile bzdury blaugh a october to ktoory to miech??? bo ja niepamietam gonk to jest pazdziernik xd hah jestem starsza o niecaly miesiac blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:24 am
Delein Malkavik Delein Malkavik Hmm.. no nie wiem.. wiesz.. jutro albo w czwartek wpadne do ciebie z dyszczakiem i ci pozrzucam.. i te drivery do drukarki. Normalnie nie wiem jak się oddźwięczę blaugh 3nodding *cmokas* Coś się wymyśli biggrin Hehe, to jak wymóżdżysz, to krzycz *^^* Powiem na uszko jak już smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:25 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur opcy dobra spadam......... narazicho! papthus wiesh Setsu ja mam w profile bzdury blaugh a october to ktoory to miech??? bo ja niepamietam gonk to jest pazdziernik xd hah jestem starsza o niecaly miesiac blaugh 3nodding xd wow xd jak i moja kumpela ode mnie ^^" whee whee whee do jakiego licka idziesz? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:26 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur opcy dobra spadam......... narazicho! papthus wiesh Setsu ja mam w profile bzdury blaugh a october to ktoory to miech??? bo ja niepamietam gonk to jest pazdziernik xd hah jestem starsza o niecaly miesiac blaugh 3nodding xd wow xd jak i moja kumpela ode mnie ^^" whee whee whee do jakiego licka idziesz? biggrin normalnego blaugh chyba na mat-fiz gonk gonk gonk gonk seppuku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:28 am
Malkavik Powiem na uszko jak już smile *macha ogonkiem* Myśl szybciej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:29 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur opcy dobra spadam......... narazicho! papthus wiesh Setsu ja mam w profile bzdury blaugh a october to ktoory to miech??? bo ja niepamietam gonk to jest pazdziernik xd hah jestem starsza o niecaly miesiac blaugh 3nodding xd wow xd jak i moja kumpela ode mnie ^^" whee whee whee do jakiego licka idziesz? biggrin normalnego blaugh chyba na mat-fiz gonk gonk gonk gonk seppuku pol-hist-wok jak sie uda xd spokojnie, jakos to przezyjesz xd poza tym to harakiri, nie jestes samurajem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:32 am
Setsuna Dragonclaw pol-hist-wok jak sie uda xd spokojnie, jakos to przezyjesz xd poza tym to harakiri, nie jestes samurajem ninja a skad wiesh?? ;>ale ja tego nie przezyje gonk i jeszcze rozszerzona bede z matmy zdawac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:35 am
Christoff_Gangrell Oki ja sie stleniam Dozo baczenia szystkim *znika wsr�d kartek zapisanych sanskrytem kt�re rozwiewa wiatr* Amm...to ty tu w ogóle byłeś? O.o XD Papcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:35 am
Delein Malkavik Powiem na uszko jak już smile *macha ogonkiem* Myśl szybciej blaugh No myślę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|