|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:08 am
kitty... twoj quest sweatdrop Setsu no wiesh ja myslalam jakos tak ze starsza jestes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:09 am
Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. papatki ninja eee.... a dlaczego Baliaur? xd xd >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:09 am
Malkavik Delein Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. Ech a ja zdobyłam chleb z serem == Tak, popykaj sobie...masz, to pykaj T.T Ty masz giftboxy, ja mam RO smile Mogę ci cały mój majątek oddać za Ragnaroka, nie ma sprawy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:10 am
Setsuna Dragonclaw Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. papatki ninja eee.... a dlaczego Baliaur? xd xd >Gaia obfituje w młode dziewczęta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:11 am
Delein Malkavik Delein Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. Ech a ja zdobyłam chleb z serem == Tak, popykaj sobie...masz, to pykaj T.T Ty masz giftboxy, ja mam RO smile Mogę ci cały mój majątek oddać za Ragnaroka, nie ma sprawy whee Hmm.. no nie wiem.. wiesz.. jutro albo w czwartek wpadne do ciebie z dyszczakiem i ci pozrzucam.. i te drivery do drukarki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:13 am
Malkavik Setsuna Dragonclaw Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. papatki ninja eee.... a dlaczego Baliaur? xd xd >Gaia obfituje w młode dziewczęta razz i takie troche starsze ode mnie : P ale moich roownolatek jest niewiele albo nie widzialam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:13 am
Setsuna Dragonclaw Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. papatki ninja eee.... a dlaczego Baliaur? xd xd > niet blaugh a przeklety rok 1989 xd xd xd xd jakos tak mi sie wydawalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:14 am
dobra spadam......... narazicho!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:15 am
Setsuna Dragonclaw Malkavik Setsuna Dragonclaw Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. papatki ninja eee.... a dlaczego Baliaur? xd xd >Gaia obfituje w młode dziewczęta razz i takie troche starsze ode mnie : P ale moich roownolatek jest niewiele albo nie widzialam xd Młodsze i starsze... ale głównie w twoim wieku +/-2lata razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Hmm.. no nie wiem.. wiesz.. jutro albo w czwartek wpadne do ciebie z dyszczakiem i ci pozrzucam.. i te drivery do drukarki. Normalnie nie wiem jak się oddźwięczę blaugh 3nodding *cmokas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:17 am
opcy dobra spadam......... narazicho! Narasta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:17 am
opcy dobra spadam......... narazicho! papthus wiesh Setsu ja mam w profile bzdury blaugh a october to ktoory to miech??? bo ja niepamietam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:18 am
opcy dobra spadam......... narazicho! Papcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:19 am
Delein Malkavik Hmm.. no nie wiem.. wiesz.. jutro albo w czwartek wpadne do ciebie z dyszczakiem i ci pozrzucam.. i te drivery do drukarki. Normalnie nie wiem jak się oddźwięczę blaugh 3nodding *cmokas* Coś się wymyśli biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|