|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:53 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw hello ninja w koncu bylam w fajnym (na oko) licku xd tzn?? hey Papa Malki xd nie za duze, nie za male, czyste, "forsiaste" czyli jeszcze jako tako zadbane (wyremontowane) i przede wszystkim jezyki i profil mi pasuje xd a i jeszcze dojazd w miare... i miejsce w rakingu perspektyw... ninja to ty ile mash lat?? eeee dopiero do licka idziesh czy siem przepisujesh?? dopiero pojde ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:54 am
opcy to ja po prosze o walniecie mnie Woskowym Sześcianem!!!! *otwiera klapę w podłodze i wyciąga woskowy sześcian o długości boku = 40 cm* Skubane bydle, dwadzieścia trzy świeczki na niego stopiłam.... *przytrzymuje w ręce i ustawia się jak do rzutu kulą* *obroooot* *rzooooooot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:57 am
opcy- jak ją zmniejszę to nie będzie jej widać sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:58 am
a co? ninja powiedz powiedz powiedz XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:59 am
ojejku.... zgoobiłam link do mojego questu....jak ja go teraz znajdę? crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:02 am
Kitty ShadowCat ojejku.... zgoobiłam link do mojego questu....jak ja go teraz znajdę? crying crying =? forums =? my own posts 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:02 am
Kitty ShadowCat opcy- jak ją zmniejszę to nie będzie jej widać sad taaa jasne...... a to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:03 am
PVEK jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:05 am
opcy Kitty ShadowCat opcy- jak ją zmniejszę to nie będzie jej widać sad taaa jasne...... a to??  no to zmniejszyłam! jest mniejsza od tej co pokazałeś!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy PVEK jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oł je! Rozkazuję ci, posprzątaj! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin
Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:07 am
Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. Ech a ja zdobyłam chleb z serem == Tak, popykaj sobie...masz, to pykaj T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:08 am
Delein Malkavik Re.. w realu nie jest lepiej.. przynajmniej zdobyłem szarlotke. biggrin Ide pykać w RO.. zerkne tu od czasu do czasu. Ech a ja zdobyłam chleb z serem == Tak, popykaj sobie...masz, to pykaj T.T Ty masz giftboxy, ja mam RO smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|