|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:27 am
~~lena-undesaid~~ Jak dla mnie, to ring na pewno nie był horrorem, juz bardziej kryminałem. Jedynie miałam dreszczyk emocji pod koniec, jak ten kolega Asakawy umieral... eee tam "studnia i wachadlo" Poe'go w samotna noc o 2 w nocy to jest cos heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Jak dla mnie, to ring na pewno nie był horrorem, juz bardziej kryminałem. Jedynie miałam dreszczyk emocji pod koniec, jak ten kolega Asakawy umieral... Kryminałem? Gosh... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
damn screenstreetchers!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:29 am
Rozciągnąłeś stronkę... whee Ale urocze było. Szczególnie to 'wrrr' w środku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:31 am
rościąga ktoś stronę scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
je! wreszcie sobie liscik kupilem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:32 am
opcy je! wreszcie sobie liscik kupilem..... O, ty masz łeba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:36 am
Baliaur Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Jak dla mnie, to ring na pewno nie był horrorem, juz bardziej kryminałem. Jedynie miałam dreszczyk emocji pod koniec, jak ten kolega Asakawy umieral... a jak na m�j gust to thlirer xd a na moj gust to sie dzieczyny nie znacie.... nie kazdy horror musi kazdego straszyc.... ja na niektorych ziewam... a zwlaszcza horrory bardziej psychologiczne.. r\thiller to jest np "milczenie owiec" Wreszcie ktoś kto sie zna.. ufff. *ulga*. Azjatyckie horrory są dobre aczkolwiek nalezy przyzwyczaić się do czegośinnego, następuje lekka zmiana percepcji odbiorcy. Niestety cząsto kopiują same siebie, ale zdażają się odkrywcze perełki. Polecam Kairo, Ringi, Ju-on the Grudge (dziwny ale ciekawy), Dark Water, The Eye, Akacia, R-Point, A Tale of Two Sisters i inne.. naprawde warto poznać trochę nieznanego kina, zwłaszcza że mamy zalew amerykańskiej miernoty, gdzie straszy się efektem "BOOO!" a nie klimatem. Ciach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:37 am
opcy je! wreszcie sobie liscik kupilem..... ja ostatnio cos od gai dostalam w styczniu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:39 am
Delein opcy je! wreszcie sobie liscik kupilem..... O, ty masz łeba... no ba......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:39 am
nie mam kasy na list crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:40 am
opcy Delein opcy je! wreszcie sobie liscik kupilem..... O, ty masz łeba... no ba......... wink Też już mam *^^* Kto chce w ryjka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:41 am
Kitty ShadowCat nie mam kasy na list crying crying ja caly miesiac zbieram.... @Del: tradycyjnie ja chce w ryja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|