|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:17 am
Kitty ShadowCat to mi pshypomina m�j najukochańszy film the ring heart heart Prawie padłam na nim z nudów...myślałam, że lepsze toto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:19 am
Malkavik Kredki.. heh twisted Cradle of Filth! twisted Posłuchałabym sobie teraz takiej siekaniny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:20 am
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat to mi pshypomina m�j najukochańszy film the ring heart heart dokładnie:3/ Ale ja nie widziałam filmu, czytałam ksiazke; Książkę? xp Ring fajny ale kiedys zrobil na mnie wieksze wrazenie.. to moze dlatego ze ogladalem juz dziesiatki jap/kor horrorow i przesiąkłem tym badziewiem XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:22 am
Delein Kitty ShadowCat to mi pshypomina m�j najukochańszy film the ring heart heart Prawie padłam na nim z nudów...myślałam, że lepsze toto... mi sie bardziej podobal Dark Water....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Kredki.. heh twisted Cradle of Filth! twisted Posłuchałabym sobie teraz takiej siekaniny... Mogę ci pośpiewać.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein Kitty ShadowCat to mi pshypomina m�j najukochańszy film the ring heart heart Prawie padłam na nim z nudów...myślałam, że lepsze toto... mi sie bardziej podobal Dark Water.... Mam, ale jeszcze nie obejrzałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yay..........!!!!!!! Blue Box!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:23 am
opcy Delein Kitty ShadowCat to mi pshypomina m�j najukochańszy film the ring heart heart Prawie padłam na nim z nudów...myślałam, że lepsze toto... mi sie bardziej podobal Dark Water.... Dobry.. lepszy niż Ring.. ale Tale of Two Sisters jeszcze lepszy. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:23 am
Malkavik Delein Malkavik Kredki.. heh twisted Cradle of Filth! twisted Posłuchałabym sobie teraz takiej siekaniny... Mogę ci pośpiewać.. smile Dajesz blaugh Kongratulejszons opcy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:24 am
opcy yay..........!!!!!!! Blue Box!!!!! Yay... stara opona stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:25 am
Jak dla mnie, to ring na pewno nie był horrorem, juz bardziej kryminałem. Jedynie miałam dreszczyk emocji pod koniec, jak ten kolega Asakawy umieral...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:27 am
~~lena-undesaid~~ Jak dla mnie, to ring na pewno nie był horrorem, juz bardziej kryminałem. Jedynie miałam dreszczyk emocji pod koniec, jak ten kolega Asakawy umieral... Nu, w tym momencie mnie ruszyło, ale mogli się bardziej postarac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:27 am
Delein Malkavik Delein Malkavik Kredki.. heh twisted Cradle of Filth! twisted Posłuchałabym sobie teraz takiej siekaniny... Mogę ci pośpiewać.. smile Dajesz blaugh Kongratulejszons opcy!
evil twisted evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|