|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:27 am
Kitty ShadowCat opcy Omega Sun Kitty ShadowCat crying crying napadnięto mnie na ulicy...ona mnie obroniła... kto Cie napadl sad ? Krowa albo wilczur........ sweatdrop >nie! pijak albo zboczeniec jakiś... zabrał mi komórkę i portfel...to było wieczorem, za bardzo go nie widziałam, ale śmierdziało alkocholem xp Jak zabrał to nie spisał się jednak ten pisek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:28 am
Ozzwald Kitty ShadowCat opcy Omega Sun Kitty ShadowCat crying crying napadnięto mnie na ulicy...ona mnie obroniła... kto Cie napadl sad ? Krowa albo wilczur........ sweatdrop >nie! pijak albo zboczeniec jakiś... zabrał mi komórkę i portfel...to było wieczorem, za bardzo go nie widziałam, ale śmierdziało alkocholem xp a pokazal co ma pod plaszczem ? blaugh wybaczcie moje zachowanie... 4 godziny siedzialem w przychodni czekajac az mnie psycholog przyjmienie... i bardzo dobshe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Jak zabrał to nie spisał się jednak ten pisek. zabraklo mu odwagi... bo to wkoncu nie jest szczur bojowy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:30 am
Iael *łubudup* heeeeeeeeeeej *puk! puk!* ekhe ekhe!! *z piwncy dobiega głos Iaela, kt�ry od prawie 4 miesiecy siedzi w swoim pokoiku bo zgubił klucze a zamek w drzwiach jest samo zatrzaskowy * hinfe!! Cześć młody. Co tam u siorki? Pozdrów ją odemnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:31 am
Kitty ShadowCat czy ty myślisz? m322; mi ten facet coś zrobić!! scream ale on chcial tylko twoja komurke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat czy ty myślisz? m�gł mi ten facet coś zrobić!! scream Myślę że chciał kasę na wino i komórkę na kasę na wino. Jakby ci chcial coś zrobić to by zrobił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|