|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:06 am
Teraz trzeba to posprzątać.*Spogląda na toczące się po podłodze garnki i rondelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hybrid_girl Hej, hej Ludziska smile Co ja widze, ktoś nam kuchnię demoluje wink witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hybrid_girl Hej, hej Ludziska smile Co ja widze, ktoś nam kuchnię demoluje wink hejka hybrid biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:07 am
Sei chan Hybrid_girl Hej, hej Ludziska smile Co ja widze, ktoś nam kuchnię demoluje wink Ale to nie było specjalnie sweatdrop No Sei przecież ja bym Cię nigdy nie oskarżyła o umyślne demolowanie domku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:07 am
Sei chan Teraz trzeba to posprzątać.*Spogląda na toczące się po podłodze garnki i rondelki* *podchodzi i pomaga zbierać garnki* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:08 am
*Usmiecha sie do Lethiel* Juz jestem... Jak tam Lethi po wczorajszym buziaku? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:08 am
Lethiel Sei chan Teraz trzeba to posprzątać.*Spogląda na toczące się po podłodze garnki i rondelki* *podchodzi i pomaga zbierać garnki* 3nodding Dzieki 4laugh Ja nachwile znikam, do sklepu ide cole sobie kupić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:10 am
Kagenoyami *Usmiecha sie do Lethiel* Juz jestem... Jak tam Lethi po wczorajszym buziaku? ;> witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:11 am
Lethiel Sei chan Teraz trzeba to posprzątać.*Spogląda na toczące się po podłodze garnki i rondelki* *podchodzi i pomaga zbierać garnki* 3nodding No to sprzatamy smile * bierze szufelkę i szczotkę i zmiata potłuczone szkło z talerza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:14 am
Kagenoyami *Usmiecha sie do Lethiel* Juz jestem... Jak tam Lethi po wczorajszym buziaku? ;> *patrzy na niego morderczym wzrokiem* witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:17 am
Lethiel Kagenoyami *Usmiecha sie do Lethiel* Juz jestem... Jak tam Lethi po wczorajszym buziaku? ;> *patrzy na niego morderczym wzrokiem* witaj... *Slodkie oczka* A mnie? Mnie to nie przytulisz? A podtapiac to moglas? I myslalas, ze tak bezkarnie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|