|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:06 am
~~lena-undesaid~~ Malkavik ~~lena-undesaid~~ Illune ~~lena-undesaid~~ Ale ja bedziem miec z hodowlii razz stare pomysl o psach w schronisku...takie biedne....a ty z chodowli bierzesz..... stare wiem, ale innego nie moze wziac, bo mam alergie. question exclaim To jakiego ty bierzesz psa? Wszystkie mają sierść. yorshire teriera. On nie ma siersci, tylko włos zblizony do włosa ludzkiego. I przez to nie uczula. Terriery mają narąbane w czaszce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:07 am
~~lena-undesaid~~ :[ To nie jest szczur!! jEST JEDNA Z NAODWAŻNIEJSZYCH RAS PSÓW (UDOWODNIONO TO), miał duze zasługi na wojnie bo takim kurduplem to latwo rzucic we wroga.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:07 am
Kotek..... blaugh *wielkiii pshytuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:09 am
~~lena-undesaid~~ :[ To nie jest szczur!! jEST JEDNA Z NAODWAŻNIEJSZYCH RAS PSÓW (UDOWODNIONO TO), miał duze zasługi na wojnie i... I jako pierwszy na swiecie otrzymał medal psa terapeuty!! One nie śa odważne tylko porąbane. Wykożystywano je do polowań na niedźwiedzie, bo się wgryzały i wisiały dopuki nie zostały zabita (co umożliwiało polującym dobiegnięcie do zdobyczy). To nie odwaga tylko brak pewnego instynktu. Co do zasłóg wojennych to chyba większe miał gaz musztardowy i zamek skałkowy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy w ogole to czemu psa? ja jestem wyznawca teori o wyzszosci kotow nad psami... zgadzam sie- same sie wyprowadzaja, nie ma ich calymi tygodniami a do domu przychodza tylko sie najesc i wyspac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ :[ To nie jest szczur!! jEST JEDNA Z NAODWAŻNIEJSZYCH RAS PSÓW (UDOWODNIONO TO), miał duze zasługi na wojnie bo takim kurduplem to latwo rzucic we wroga..... stare Przynajmniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:11 am
Omega Sun opcy w ogole to czemu psa? ja jestem wyznawca teori o wyzszosci kotow nad psami... zgadzam sie- same sie wyprowadzaja, nie ma ich calymi tygodniami a do domu przychodza tylko sie najesc i wyspac 3nodding Nie wypowiadam się w tym sporze z półki 'boże narodzenie vs. wielkanoc" bo to nie ma sensu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:12 am
Kitty ShadowCat nie m�wcie tak o pieskach crying crying gdyby nie moja rotweilerka niewiem czy bym żyła crying crying Nie mów że będziesz płakać? Co zrobiła ta twoja Rottweilerka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:12 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ :[ To nie jest szczur!! jEST JEDNA Z NAODWAŻNIEJSZYCH RAS PSÓW (UDOWODNIONO TO), miał duze zasługi na wojnie bo takim kurduplem to latwo rzucic we wroga..... stare Przynajmniej. moim kundlem bylo by ciezko rzucac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:13 am
Malkavik Kitty ShadowCat nie m�wcie tak o pieskach crying crying gdyby nie moja rotweilerka niewiem czy bym żyła crying crying Nie mów że będziesz płakać? Co zrobiła ta twoja Rottweilerka? przestala gryzc? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:14 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ :[ To nie jest szczur!! jEST JEDNA Z NAODWAŻNIEJSZYCH RAS PSÓW (UDOWODNIONO TO), miał duze zasługi na wojnie bo takim kurduplem to latwo rzucic we wroga..... stare Przynajmniej. moim kundlem bylo by ciezko rzucac... no bo on pewnie nie jest ze specjalnej rasy "psow miotanych" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:15 am
Malkavik Kitty ShadowCat nie m�wcie tak o pieskach crying crying gdyby nie moja rotweilerka niewiem czy bym żyła crying crying Nie mów że będziesz płakać? Co zrobiła ta twoja Rottweilerka? crying crying napadnięto mnie na ulicy...ona mnie obroniła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:16 am
Malkavik ~~lena-undesaid~~ :[ To nie jest szczur!! jEST JEDNA Z NAODWAŻNIEJSZYCH RAS PSÓW (UDOWODNIONO TO), miał duze zasługi na wojnie i... I jako pierwszy na swiecie otrzymał medal psa terapeuty!! One nie śa odważne tylko porąbane. Wykożystywano je do polowań na niedźwiedzie, bo się wgryzały i wisiały dopuki nie zostały zabita (co umożliwiało polującym dobiegnięcie do zdobyczy). To nie odwaga tylko brak pewnego instynktu. Co do zasłóg wojennych to chyba większe miał gaz musztardowy i zamek skałkowy ;P Ale udowodniono naukowo, ze one są jedną z odwarzniejszych ras. Moga stanąc do walki z wilczurem, a wilczur nie stanąłby do walki z krową.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|