|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:46 am
~~lena-undesaid~~ opcy bo pewnie kase na pierdoly wydajesz... stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. na psa??? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:47 am
~~lena-undesaid~~ stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. no czyli jednak na pierdoly... frytki z baru osiedlowego... kup sobie lepiej piwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:49 am
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy bo pewnie kase na pierdoly wydajesz... stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. na psa??? surprised ino na psa. Kosztuje z jakis tysiac, ale wujek mi troche finansuje:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. no czyli jednak na pierdoly... frytki z baru osiedlowego... kup sobie lepiej piwo... Heh....... w sumie racja..... albo troche kleju/rozpuszczalnika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. no czyli jednak na pierdoly... frytki z baru osiedlowego... kup sobie lepiej piwo... buahaha NIEE piwo niedobre, feee.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:50 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. no czyli jednak na pierdoly... frytki z baru osiedlowego... kup sobie lepiej piwo... ale frytki są pyyycha!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy bo pewnie kase na pierdoly wydajesz... stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. na psa??? surprised ino na psa. Kosztuje z jakis tysiac, ale wujek mi troche finansuje:3 jak bys brala ze schroniska to wykladasz ile masz (min 50 zł xp ) i zabierasz psa... przynajmniej tak jest w Warszawie na Paluchu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:52 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. no czyli jednak na pierdoly... frytki z baru osiedlowego... kup sobie lepiej piwo... ale frytki są pyyycha!! ale piwko sobie mozesz dla ochlody wypic w lato... "w chlodnym cieniu piwo pic" - czy jakos tak... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:52 am
Illune buahaha NIEE piwo niedobre, feee..... NIewiasto nie wiesz co dobre. *kolejka dębowego dla wszystkich* Wracając do tematu: pies to nie chomik. To tak jakby spłodzić sobie bachora tylko mniejszego. Trzeba karmić, łazić do lekarza i w ogóle być odpowiedzialnym. Nie polecam jeżeli nie masz stałych funduszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:53 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy bo pewnie kase na pierdoly wydajesz... stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. na psa??? surprised ino na psa. Kosztuje z jakis tysiac, ale wujek mi troche finansuje:3 jak bys brala ze schroniska to wykladasz ile masz (min 50 zł xp ) i zabierasz psa... przynajmniej tak jest w Warszawie na Paluchu Ale ja bedziem miec z hodowlii razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:54 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy bo pewnie kase na pierdoly wydajesz... stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. na psa??? surprised ino na psa. Kosztuje z jakis tysiac, ale wujek mi troche finansuje:3 jak bys brala ze schroniska to wykladasz ile masz (min 50 zł xp ) i zabierasz psa... przynajmniej tak jest w Warszawie na Paluchu Gdzieniegdzie można nawet za darmo albo za 'złotówkę'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:55 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. no czyli jednak na pierdoly... frytki z baru osiedlowego... kup sobie lepiej piwo... ale frytki są pyyycha!! ale piwko sobie mozesz dla ochlody wypic w lato... "w chlodnym cieniu piwo pic" - czy jakos tak... wink tja, ale jak jest ziomno to frytki ogrzewaja :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Illune buahaha NIEE piwo niedobre, feee..... NIewiasto nie wiesz co dobre. *kolejka dębowego dla wszystkich* Wracając do tematu: pies to nie chomik. To tak jakby spłodzić sobie bachora tylko mniejszego. Trzeba karmić, łazić do lekarza i w ogóle być odpowiedzialnym. Nie polecam jeżeli nie masz stałych funduszy. ja WIEM co dobre.....tylko poprostu piwo mi nie smakuje no chyba ze strong z podrojnym sokiem xp wole inne rzeczy.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ale ja bedziem miec z hodowlii razz A nie myślałaś o kucyku? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|