|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:33 am
Ja- Yosei ... redi - że tak powiem ninja ja bym powiedzial ze nie widac malego kawaleczka skory ... ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:34 am
~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD na potwierdzenie tej tezy zacytuje moja rozmowy z matka przed imprezami ja - "matka daj ze dwie dychy" matka - "na co ci" ja - "na voodke" matka - "przynies moja torebke." THE END
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:34 am
Illune widzeeee...roznice ;D z bite mask lepiej wygladasz :> ...wiem! ...i dlatego ją noszę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:35 am
~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD a mi nikt nic nie finansuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:36 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD a mi nikt nic nie finansuje xp a co chcesz sponsora..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:38 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD a mi nikt nic nie finansuje xp mnie dziadkowie, ale czasami;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:40 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD na potwierdzenie tej tezy zacytuje moja rozmowy z matka przed imprezami ja - "matka daj ze dwie dychy" matka - "na co ci" ja - "na voodke" matka - "przynies moja torebke." THE END hehehe, u mnie nie ma tak miło.. Moja rodzinka musi przeprowadzic sledztwo: wszystkie za i przeciw co do mojego zakupu;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:40 am
Ozzwald Omega Sun ~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD a mi nikt nic nie finansuje xp a co chcesz sponsora..? Nie stressed ale takie np "kieszonkowe" od rodzicow od czasu do czasu by nie zaszkodzilo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:41 am
Illune Eredin jest roznica, specjalnie zapisalam avatarki ^^ mala no ale jest.... razz i lepiej juz nie denerwoj go... razz jeszcze cie pobije xd ...nie no - ja tak sobie ludzi nie bije bez powodu ...to nie moja wina, że on chyba jest ślepy... stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:41 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD na potwierdzenie tej tezy zacytuje moja rozmowy z matka przed imprezami ja - "matka daj ze dwie dychy" matka - "na co ci" ja - "na voodke" matka - "przynies moja torebke." THE END hehehe, u mnie nie ma tak miło.. Moja rodzinka musi przeprowadzic sledztwo: wszystkie za i przeciw co do mojego zakupu;] bo pewnie kase na pierdoly wydajesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:42 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun ~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD a mi nikt nic nie finansuje xp a co chcesz sponsora..? Nie stressed ale takie np "kieszonkowe" od rodzicow od czasu do czasu by nie zaszkodzilo xp mnie tez... ASle moi rodzice uwazaja rto za niepotrzebna amerykanizacje.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:44 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD na potwierdzenie tej tezy zacytuje moja rozmowy z matka przed imprezami ja - "matka daj ze dwie dychy" matka - "na co ci" ja - "na voodke" matka - "przynies moja torebke." THE END hehehe, u mnie nie ma tak miło.. Moja rodzinka musi przeprowadzic sledztwo: wszystkie za i przeciw co do mojego zakupu;] bo pewnie kase na pierdoly wydajesz... stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:46 am
~~lena-undesaid~~ stare Wcale nie... Jak ja wydaje, to najwyzej 3 zl na miesiac na frytki w barze osiedlowym XP A poza tym, znieram na psa. Psa trzeba karmić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|