|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:21 am
Ja- Yosei Eredin hejka biggrin xd Co to jest to co masz na twarzy ?:> wink ...to jest to co ja mam na twarzy (między innymi biggrin ) zabardzo u Ciebie tego nie widać ^^ Eredina nie wiem nawet jak to sie nazywa, kupilam w markecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:22 am
Ozzwald opcy Ozzwald dobrze ze bee tego nie słyszy bo wtedy by sie zalamal chlopak... a co? on tez do bractwa starych blaszakow nalezy? tak... non stop nad tym rozpacza... bo filmy mu sie tna... ja dzieki mojemu zakupowi na allegro mam juz z tym spokoj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:23 am
Eredin Ja- Yosei Eredin hejka biggrin xd Co to jest to co masz na twarzy ?:> wink ...to jest to co ja mam na twarzy (między innymi biggrin ) a eee yy... hmmmm *przyglada sie w glebokim skupeniu* a jak sie to nazywa ? Anti Bite Mask ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:23 am
...to się nazywa Anti-bite mask czy jakoś tak ... i jak to nie widać!? ...przecież bez tego wyglądam tak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:24 am
Illune Ja- Yosei Eredin hejka biggrin xd Co to jest to co masz na twarzy ?:> wink ...to jest to co ja mam na twarzy (między innymi biggrin ) zabardzo u Ciebie tego nie widać ^^ Eredina nie wiem nawet jak to sie nazywa, kupilam w markecie A jest taka kulka czerwona jak w Pulp Fiction?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:25 am
Ja- Yosei ...to się nazywa Anti-bite mask czy jakoś tak ... i jak to nie widać!? ...przecież bez tego wyglądam tak! *przyglada sie* nie widze roznicy o.Omoze musze zakupic okulary ?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:27 am
Ja- Yosei ...to się nazywa Anti-bite mask czy jakoś tak ... i jak to nie widać!? ...przecież bez tego wyglądam tak! o.O coz za zniewalajaca metamorfoza biggrin nie poznalbym Cie xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:28 am
opcy Ozzwald opcy Ozzwald dobrze ze bee tego nie słyszy bo wtedy by sie zalamal chlopak... a co? on tez do bractwa starych blaszakow nalezy? tak... non stop nad tym rozpacza... bo filmy mu sie tna... ja dzieki mojemu zakupowi na allegro mam juz z tym spokoj.... on nie ma raczej zamiaro robic zakopow na allegro... czeka az mama mu da na nowy komputer...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:30 am
Ozzwald opcy Ozzwald opcy Ozzwald dobrze ze bee tego nie słyszy bo wtedy by sie zalamal chlopak... a co? on tez do bractwa starych blaszakow nalezy? tak... non stop nad tym rozpacza... bo filmy mu sie tna... ja dzieki mojemu zakupowi na allegro mam juz z tym spokoj.... on nie ma raczej zamiaro robic zakopow na allegro... czeka az mama mu da na nowy komputer... hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:32 am
~~lena-undesaid~~ hmm... Dlaczego zawze wszystko finansuja mamy??? XD Czasami nikt nie finansuje.. wtedy nie jest tak kolorowo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|