|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:32 am
wlasnie kumpel mi procka przyniusl........ i jestem w poiadaniu gigantycznej predkosci Pentium III 650 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:34 am
opcy wlasnie kumpel mi procka przyniusl........ i jestem w poiadaniu gigantycznej predkosci Pentium III 650 xp Cudnie.. będziesz mógł mieć otwarte więcej niż dwie stronki na raz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:37 am
Malkavik opcy wlasnie kumpel mi procka przyniusl........ i jestem w poiadaniu gigantycznej predkosci Pentium III 650 xp Cudnie.. będziesz mógł mieć otwarte więcej niż dwie stronki na raz smile xd xd xd wow ale dużo xd Witam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:37 am
Malkavik opcy wlasnie kumpel mi procka przyniusl........ i jestem w poiadaniu gigantycznej predkosci Pentium III 650 xp Cudnie.. będziesz mógł mieć otwarte więcej niż dwie stronki na raz smile nie no.... az tak zle to nie bylo....... tyle ze teraz filmy beda plynnie chodzly.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:39 am
opcy Malkavik opcy wlasnie kumpel mi procka przyniusl........ i jestem w poiadaniu gigantycznej predkosci Pentium III 650 xp Cudnie.. będziesz mógł mieć otwarte więcej niż dwie stronki na raz smile nie no.... az tak zle to nie bylo....... tyle ze teraz filmy beda plynnie chodzly..... Nom.. jakbym nie mógł oglądać filmów to bym się pociął chyba :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:39 am
opcy Malkavik opcy wlasnie kumpel mi procka przyniusl........ i jestem w poiadaniu gigantycznej predkosci Pentium III 650 xp Cudnie.. będziesz mógł mieć otwarte więcej niż dwie stronki na raz smile nie no.... az tak zle to nie bylo....... tyle ze teraz filmy beda plynnie chodzly..... eek To ty miałes sredniowiecznego kom,pa, czy jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:41 am
~~lena-undesaid~~ opcy Malkavik opcy wlasnie kumpel mi procka przyniusl........ i jestem w poiadaniu gigantycznej predkosci Pentium III 650 xp Cudnie.. będziesz mógł mieć otwarte więcej niż dwie stronki na raz smile nie no.... az tak zle to nie bylo....... tyle ze teraz filmy beda plynnie chodzly..... eek To ty miałes sredniowiecznego kom,pa, czy jak?? nie..... ale mam dwa kompy ktore sobie po kawalku skladam..... jakbym dostal duzo kasy od mamusi to bym se kupil nowego.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:41 am
moj brat odemnie wymusil (pod grozba stracenia reki ) żebym z nim zagrała w redallerta xp crying pa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:43 am
@Lena: zeszta nie wiem co ty uwazasz za sredniowieczny sprzet..... bo do dzis mam mojego 486DX2 33MHz i uwazam ze to wielce zacna maszynka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:44 am
opcy nie..... ale mam dwa kompy ktore sobie po kawalku skladam..... jakbym dostal duzo kasy od mamusi to bym se kupil nowego..... heh wink proza życia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:46 am
//Now Playing: Bonobo [Dial M For Monkey #01] Noctuary [5:22]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:47 am
Malkavik opcy nie..... ale mam dwa kompy ktore sobie po kawalku skladam..... jakbym dostal duzo kasy od mamusi to bym se kupil nowego..... heh wink proza życia zreszta po co wiecej jak komp sluzy do: -puszczania muzyki -netu -pogrania w fuhquake'a (on to za duzych wymagan nie ma) -obejrzenia filmu co jakis czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:47 am
opcy //Now Playing: Bonobo [Dial M For Monkey #01] Noctuary [5:22] Now Playing: Taiko Drumming - Song 08
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:48 am
opcy Malkavik opcy nie..... ale mam dwa kompy ktore sobie po kawalku skladam..... jakbym dostal duzo kasy od mamusi to bym se kupil nowego..... heh wink proza życia zreszta po co wiecej jak komp sluzy do: -puszczania muzyki -netu -pogrania w fuhquake'a (on to za duzych wymagan nie ma) -obejrzenia filmu co jakis czas Więcej bym nie dodał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 7:56 am
Niech mnie ktos cos zabumuje na quescie... Dodam do listy juz po pierwszym poscie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|