|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 2:42 am
Christoff_Gangrell Jaswinder ja mam zajęcia z kompem 7x w tygodniu, w zeszłym roku miałam 6x, a w przyszłym nie mam pojęcia ale pewnie ze 2x eek Niech zgadne informatyka własnie??? niezupełnie sweatdrop wyszukiwanie, selekcjonowanie i gromadzenie informacji x4 przetwarzanie informacji x4 upowszechnianie informacji x5 technologia informacyjna x2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 2:44 am
Jaswinder Christoff_Gangrell Jaswinder ja mam zajęcia z kompem 7x w tygodniu, w zeszłym roku miałam 6x, a w przyszłym nie mam pojęcia ale pewnie ze 2x eek Niech zgadne informatyka własnie??? niezupełnie sweatdrop wyszukiwanie, selekcjonowanie i gromadzenie informacji x4 przetwarzanie informacji x4 upowszechnianie informacji x5 technologia informacyjna x2 eek Czy ty czasem nie studiujesh bibliotekoznastwa albo czegos zwiazanego z nauka o informacji???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 2:45 am
Christoff_Gangrell Jaswinder Christoff_Gangrell Jaswinder ja mam zajęcia z kompem 7x w tygodniu, w zeszłym roku miałam 6x, a w przyszłym nie mam pojęcia ale pewnie ze 2x eek Niech zgadne informatyka własnie??? niezupełnie sweatdrop wyszukiwanie, selekcjonowanie i gromadzenie informacji x4 przetwarzanie informacji x4 upowszechnianie informacji x5 technologia informacyjna x2 eek Czy ty czasem nie studiujesh bibliotekoznastwa albo czegos zwiazanego z nauka o informacji??? ja nie studiuję... sweatdrop whee ale jestem na zarządzaniu informacją 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 2:48 am
Jaswinder ja nie studiuję... sweatdrop whee ale jestem na zarządzaniu informacją 3nodding whee Aha... ja jestem na bibliotekoznastwie i informacji naukowej... Zajecia brzmai troche podobnie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:01 am
*spadl z podłogi*
tja..... witam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:11 am
opcy *spadl z podłogi*
tja..... witam....Heyah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:13 am
Christoff_Gangrell opcy *spadl z podłogi*
tja..... witam....Heyah cos wszystkich wywialo........... w sumie mloda godzina jeszcze..... *przeglada fora*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:16 am
opcy Christoff_Gangrell opcy *spadl z podłogi*
tja..... witam....Heyah cos wszystkich wywialo........... w sumie mloda godzina jeszcze..... *przeglada fora* ino ja juz wq domciu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:28 am
Wiam ninja *wspomina piękne kawałki z ostatniego odcinka tenjo tenge... heart * waaa ja chce 2 pozostałe OAV'y crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:30 am
Ntsumi_Aya Wiam ninja *wspomina piękne kawałki z ostatniego odcinka tenjo tenge... heart * waaa ja chce 2 pozostałe OAV'y crying ostatniego czyli ktorego...... bo ja mam do 24.... i szczeze mowiac strasznie dupiate sie to zrobilo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:31 am
~~lena-undesaid~~ opcy Christoff_Gangrell opcy *spadl z podłogi*
tja..... witam....Heyah cos wszystkich wywialo........... w sumie mloda godzina jeszcze..... *przeglada fora* ino ja juz wq domciu :3 Yhm ja siedze na uczelni jeszce troszku potem lece do domciu i sie zobaczy... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:33 am
Christoff_Gangrell ~~lena-undesaid~~ opcy Christoff_Gangrell opcy *spadl z podłogi*
tja..... witam....Heyah cos wszystkich wywialo........... w sumie mloda godzina jeszcze..... *przeglada fora* ino ja juz wq domciu :3 Yhm ja siedze na uczelni jeszce troszku potem lece do domciu i sie zobaczy... 3nodding a ja mma za jakies pol h lekcje pianina crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:39 am
Jak wygladam?? POstanowiłam na siebie załozyc najeiwcej ciochow jak sie dało:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:41 am
~~lena-undesaid~~ Jak wygladam?? POstanowiłam na siebie załozyc najeiwcej ciochow jak sie dało:3 yyyy niewiem co powiedziec ^__^UUU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|