|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:53 pm
opcy eMka jakis zielonu śluz ci splywa z tego znaku....... xp eek aa TAKUJE KICIE! domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:54 pm
opcy eMka jakis zielonu śluz ci splywa z tego znaku....... xp e lol jak to zrobilas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:55 pm
M-Teen opcy eMka jakis zielonu śluz ci splywa z tego znaku....... xp eek aa TAKUJE KICIE! domokun scream huh ... sweatdrop koniec awarii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:57 pm
ja sie w troki zbieram...jutro ide do szkly i przerabiam potop ktorego nawet reka nie tknalem a to tylko czubek gory lodowej razz ...nie mam juz sil wiec narciaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:57 pm
*ziewa* koniec pracy na dzisiaj... dlaczego jak nie mam nic do roboty to się nudzę, a jak mam, to mam za dużo na raz... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:58 pm
Vykk pomijajac to moge dac w zamian za goldy xd albo zakupy u mnie w markecie a ja jeszcze zbieram...... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:58 pm
nie wiem i nie chce wiedziec sweatdrop papa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 2:59 pm
Jaswinder *ziewa* koniec pracy na dzisiaj... dlaczego jak nie mam nic do roboty to się nudzę, a jak mam, to mam za dużo na raz... sweatdrop taaa pewnie masz racje...... nara eMka & Vykk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:01 pm
opcy Jaswinder *ziewa* koniec pracy na dzisiaj... dlaczego jak nie mam nic do roboty to się nudzę, a jak mam, to mam za dużo na raz... sweatdrop taaa pewnie masz racje...... nara eMka & Vykk! ale ja jeszcze nie ide XP jeszcze popolluje i popostuje z wami hmm 5 min XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:01 pm
opcy Jaswinder *ziewa* koniec pracy na dzisiaj... dlaczego jak nie mam nic do roboty to się nudzę, a jak mam, to mam za dużo na raz... sweatdrop taaa pewnie masz racje...... nara eMka & Vykk! czyżbyśmy zostali sami? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:03 pm
Jaswinder opcy Jaswinder *ziewa* koniec pracy na dzisiaj... dlaczego jak nie mam nic do roboty to się nudzę, a jak mam, to mam za dużo na raz... sweatdrop taaa pewnie masz racje...... nara eMka & Vykk! czyżbyśmy zostali sami? twisted za 5 min owszem serdeńko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:05 pm
M-Teen Jaswinder opcy Jaswinder *ziewa* koniec pracy na dzisiaj... dlaczego jak nie mam nic do roboty to się nudzę, a jak mam, to mam za dużo na raz... sweatdrop taaa pewnie masz racje...... nara eMka & Vykk! czyżbyśmy zostali sami? twisted za 5 min owszem serdeńko a czym ja sobie zasłużyłam na wezwanie do twojego friendlista słoneczko? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:06 pm
Jaswinder M-Teen Jaswinder opcy Jaswinder *ziewa* koniec pracy na dzisiaj... dlaczego jak nie mam nic do roboty to się nudzę, a jak mam, to mam za dużo na raz... sweatdrop taaa pewnie masz racje...... nara eMka & Vykk! czyżbyśmy zostali sami? twisted za 5 min owszem serdeńko a czym ja sobie zasłużyłam na wezwanie do twojego friendlista słoneczko? blaugh a nie wiem, tak mnie jakos naszło, byłas pod reka wiec cie dodałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 3:07 pm
Jaswinder opcy Jaswinder *ziewa* koniec pracy na dzisiaj... dlaczego jak nie mam nic do roboty to się nudzę, a jak mam, to mam za dużo na raz... sweatdrop taaa pewnie masz racje...... nara eMka & Vykk! czyżbyśmy zostali sami? twisted <_< >_> nie wiem..... a co?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|