|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:11 pm
BeeWolf_san Aaaa... Jaki on straszny ... * rzuca w niego bawełna nie zblirzaj sie szatanie...* < lapie Bawelne w locie> nie rzucaj kotkiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wielki pshytuuuuuuuuuuul* dla Pisia! witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san gonk Aaaa to on Strasznymowiny na niego Kredek. no ba ninja Aaaa... Jaki on straszny ... * rzuca w niego bawełna nie zblirzaj sie szatanie...* nikt mnie nie lubi crying No choć Kredeńsiku ... *psytulimy cie ... * smark przytulaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:13 pm
Kitty ShadowCat *wielki pshytuuuuuuuuuuul* dla Pisia! witaj whee hej Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:13 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san gonk Aaaa to on Strasznymowiny na niego Kredek. no ba ninja Aaaa... Jaki on straszny ... * rzuca w niego bawełna nie zblirzaj sie szatanie...* nikt mnie nie lubi crying No choć Kredeńsiku ... *psytulimy cie ... * smark przytulajNo no tylko nie smarkaj mi na ramie ... klepie po plecach .... Omi ale bawełna jest w sypialni i coś tam z pania bawełna broia a to misio pluszowy...:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:14 pm
Lavagetas_heqetai nikt mnie nie lubi crying wszyscy Cie lubia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:15 pm
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *wielki pshytuuuuuuuuuuul* dla Pisia! witaj whee hej Oo mraurrrr *wtula się* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:19 pm
bierze bawełne i zasmarkany wychodzi ide na kolacje i pod przynic .. * puszcza oczko do Omi idziesz zemna wink :* *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zachowuje sie jak baba hmm to nie po mojemu coś-- twardy badz twardy a nie mientki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
idę się kompać biggrin . dobranoc skarbusie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:22 pm
BeeWolf_san Omi ale bawełna jest w sypialni i coś tam z pania bawełna broia a to misio pluszowy...:* aha, a moj kotek gaiowy tez gdzies uciekl, pewnie poszedl rozrabiac z nimi gonk wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:22 pm
Kitty ShadowCat idę się kompać biggrin . dobranoc skarbusie whee papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:23 pm
M-Teen kurde gadu jest durne .. nie chce mi sie wog�le otworzyć! xp epokowe stwierdzenie........... uzywaj TLENa to nie bedzie problemow.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:24 pm
Omega Sun BeeWolf_san Omi ale bawełna jest w sypialni i coś tam z pania bawełna broia a to misio pluszowy...:* aha, a moj kotek gaiowy tez gdzies uciekl, pewnie poszedl rozrabiac z nimi gonk wink A no wiesz jak twoj zniknoł to mi powiedział ze znalas pania bawełne wiec moze to twoj i psoca ... niom beda male kotki :* Łapie za łapke no choć :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|